tezyo.ro

TEZYO este un concept nou de magazin multibrand lansat de grupul OTTER Distribution (detinator al lanturilor de magazine OTTER, ALDO, CLARKS si SALAMANDER) care vine în întâmpinarea publicului cu articole de incălțăminte si marochinarie pentru orice ocazie, realizate de branduri ce și-au câștigat renumele la nivel internațional, precum: Clarks, Epica, ALDO, Otter, Geox, Calvin Klein, Le Colonel, Hugo Boss, Converse, New Balance, Le Coq Sportif, Camper, Pepe Jeans, Nike, Ara si multe altele.

Categorii
  • Toate
  • Promotii
  • Cupoane
  • Reduceri
  • Oferta Expirata
Pana la 50% reduceri finale + 20% extra reducere
Cupon
acum 4 ani Oferta Expirata

Oferta ExpirataPana la 50% reduceri finale + 20% extra reducere

20% reducere
Foloseste cuponul de reducere pentru a beneficia de pana la 50% reduceri finale + 20% extra reducere in cos la incaltaminte
Pana la 50% Reducere la toate produsele TEZYO
Promotie
acum 4 ani Oferta Expirata

Oferta ExpirataPana la 50% Reducere la toate produsele TEZYO

50% reducere
Cele mai mari reduceri la colectia toamna-iarna 2019/2020: reduceri de pana la 50% la toate produsele listate pe website, in limita stocului disponibil.
Reduceri de iarna Tezyo – 40% Off
Promotie
acum 4 ani Oferta Expirata

Oferta ExpirataReduceri de iarna Tezyo – 40% Off

40% reducere
Au inceput reducerile de iarna la Tezyo. Cu aceasta ocazie, beneficiati de reduceri de pana la 40% la majoritatea produselor listate pe website – incaltaminte femei si barbati.
Mai multe oferte
Alte magazine
republicabio.roro.kvantumsport.competmax.romindblower.ro4fstore.rocartuseria.roevoMAG.rozonia.rolibrex.rominuneanaturii.roaboutyou.rolibhumanitas.rotopstar.roanswear.rofornello.roaqualine.rolibris.roflanco.rohiris.rohelpnet.rojucaresti.roapiland.rodepurtat.rodruzy.roanticexlibris.roel-studio.robrasty.roookee.rohaaus.rocelsiusonline.rotrendis.romobxl.roregata.roespressocafe.rocarturesti.rooriginals.roviataverdeviu.rochicco.romondris.rospy-shop.robaterii-lux.rokitunghii.ro
Cupoane si Reduceri Online
Logo