Coduri reducere si vouchere Geekmall iunie 2024

Geekmall.ro este noul online concept store tip Smart home, cu oferte speciale pentru fiecare din noi acasa și la birou.

In fiecare saptamana: Oferte Speciale, Promotii si Lansari de produse noi, produse de ultima generatie, best-sellere in Statele Unite, Europa si Asia.

Portofoliul de produse se va dezvolta în fiecare saptamana, produse de sezon dar si sisteme smart home, senzori, purificatoare de aer, roboți de aspirare, trotinete si biciclete electrice, becuri si plafoniere inteligente, si multe altele.

Categorii
  • Toate
  • Promotii
  • Cupoane
  • Reduceri
  • Oferta Expirata
Cod voucher 15 lei reducere
Cupon
acum 4 săptămâni 189 zile ramase

Cod voucher 15 lei reducere

Profita de codul voucher de reducere pentru a primi 15 Lei reducere la coș de minim 250 Lei, indiferent de produsele comandate.
CUMPARA ONLINE
VEZI CUPON
Cod Voucher reducere 200 Lei biciclete electrice ULZOMO Dolphin
Promotie
Foloseste codul Voucher care oferă o reducere de 200 Lei pentru bicicletele electrice ULZOMO Dolphin disponibile pentru precomandă. Valabilitatea acestuia este până pe 06.05.2024.
Cod Voucher livrare gratuită pentru bicicletele electrice
Cupon
Foloseste codul Voucher care Oferă livrare gratuită pentru bicicletele electrice și trotinetele electrice. Acest voucher este valabil până pe 06.05.2024.
CUMPARA ONLINE
LIVRAREGRATUITAPASTE
Aspirator UV  anti-acarieni JIMMY JV35 Vacuum Cleaner, putere 700W, 14000Pa
Promotie
- Putere 700W - Incalzire rapida in numai 5 secunde - Distruge acarienii prin lumina UV si temperaturi ridicate - Putere de aspirare: 14.000Pa - Certificat de Fundatia Britanica pentru studiul ...
Aspirator vertical fara fir JIMMY JV85, putere 500W, 23000Pa, autonomie 60 min + Filtru
Promotie
- Putere mare de aspirare: 185AW, - Motor digital cu 100.000rpm, - Display LED inteligent, - Tehnologia patentata cu dublu ciclon JIMMY, - Filtrul si peria de aspirare se pot spala usor si sigur ...
Mai multe oferte

Cupoane, coduri reducere si vouchere valabile pentru magazinul online Geekmall

Alte magazine
hostinger.romaranc.roanimax.rotezyo.rojucaresti.rocelsiusonline.rokaercher.comalecoair.rovegis.rofarmacieieftina.rodrmax.rosephora.rohaaus.robestvalue.eurealshopit.rominuneanaturii.roanswear.rocarturesti.rosilvercrest.robabyneeds.rodacris.netespressocafe.roxkids.rosaltele-ekon.robellavie.roorganicsfood.roshop.rowenta.rohdvtrends.comaldoshoes.com.robrasty.rodrcalm.rovpet.roro.kvantumsport.comepantofi.robaterii-lux.roartaceaiului.rocriando.robiasicom.rotenq.roprocosmetic.roshopika.ro4fstore.ro
Cupoane si Reduceri Online
Logo