case-smart.ro

Case-smart este unul dintre cele mai cunoscute magazine online specializat in comercializarea de echipamente inteligente pentru Case Smart.
Suntem distribuitori oficiali in Romania pentru brandurile Livolo, Broadlink, Fibaro, Orvibo, Nanoleaf, Red Sun, BeOK, Geeklink.

Comercializam toata gama de intrerupatoare inteligente cu touch Livolo, precum si Broadlink. Aceste intrerupatoare inteligente din sticla cu touch pot fi controlate cu ajutorul telecomenzilor Livolo sau cu ajutorul telefonului mobil.

Categoriile de produse disponibile online sunt: Intrerupatoare cu touch din sticla, Prize din sticla, Prize inteligente, Senzori si Huburi, Telecomenzi.

Categorii
  • Toate
  • Promotii
  • Cupoane
  • Reduceri
  • Oferta Expirata
Summer SALE 10% Discount la toate produsele
Promotie
acum 4 ani Oferta Expirata

Oferta ExpirataSummer SALE 10% Discount la toate produsele

10% reducere
Clientii au 10% reducere introducand codul "VARA" la finalizarea comenzii.
10% Extra Reducere la intrerupatoare inteligente
Cupon
Profita acum de REDUCEREA de -10% la orice comanda. Foloseste codul de reducere la finalizarea comenzii. Stocul este Limitat.
CUMPARA ONLINE
VEZI CUPON
Mai multe oferte
Alte magazine
petmart.rotopstar.rohelpnet.roanimax.romagazin-bbraun.robeneva.rovexio.ropcgarage.roshoprunner.roedenboutique.romobilab.robaterii-lux.ropfarma.rosevensins.robestvalue.eufloridelux.roforit.rokitunghii.ronaturlich.rozonia.rolafetecochete.rojucaresti.roepantofi.roanticexlibris.rohervis.rozappatos.rotopline.romycloset.romondris.romelkior.rocartuseria.roanvelope-autobon.rorealshopit.roprestigehome.rotemu.compint.rofarmaciasilva.roedituradiana.roitgalaxy.roaboutyou.roaqualine.robabyneeds.ro
Cupoane si Reduceri Online
Logo