Top Vanzari

Supramax pentru articulatii cu aroma de piersica, 30 plicuri, Zdrovit

drmax.ro
Apreciaza Oferta+1
Apreciaza Oferta+1

Oasele din articulatie sunt acoperite de un strat de cartilaj cu functie dubla: amortizarea socurilor si inlesnirea alunecarii suprafetelor articulatiei in timpul miscarii. Cartilajul articular este alcatuit dintr-o retea de fibre de colagen, in ochiurile careia se gasesc molecule speciale, formate din proteine si glicozaminoglicani, care retin o cantitate mare de apa (mai mult de 90%).

In structura cartilajului exista celule numite condrocite, care reinnoiesc permanent substantele care il alcatuiesc. Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si nu mai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substante sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articulatiei este perturbat, iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida.

Rezultatul este compromiterea miscarii si aparitia disfunctiilor articulare. Supramax articulatii este o formula ultramoderna pe baza de hidrolizat de colagen.

Hidrolizatul de colagen actioneaza in 3 etape:

Absorbtia: dupa administrarea Supramax articulatii, hidrolizatul de colagen (Fortigel®) este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.

Distributia: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.

Stimularea: hidrolizatul de colagen stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului. Degradarea cartilajului poate crea disconfort in activitatile zilnice.

S-a demonstrat stiintific ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani a 10g hidrolizat de colagen continut ȋn Supramax articulatii a dus la ȋmbunatatirea parametrilor clinici: mobilitate flexibilitate.

Beneficii:

  • Contribuie la functionarea normala a articulatiilor;
  • Participa la procesul natural de regenerare a cartilajului articular;
  • Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor.

Ingrediente: 10 g de colagen hidrolizat si 200 mg vitamina C (250 % DZR*) intr-un singur plic.

Cupoane si Reduceri Online
Logo