600 lei reducere Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FOWF, Inverter, 12000 BTU

evoMAG.ro
Apreciaza Oferta+5
1099 lei 1699 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+5
1099 lei 1699 CUMPARA ONLINE

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FOWF, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control Wi-Fi (Alb)35% REDUCERE

Star-Light, inovativ si inventiv ca de fiecare data, iti aduce vara aceasta racoarea in casa, direct de pe smartphone-ul tau

Vara asta Star-Light iti racoreste casa de la distanta!
Te afli in oras si te gandesti ce placut ar fi sa ajungi acasa si sa te racoresti fara a mai astepta cele 30min-60min pana ce camera ta ajunge la o temperatura prietenoasa?
Prietenii tai si-au anuntat vizita pe neasteptate si nu esti acasa sa dai drumul aerului conditionat pentru a racori casa inainte de sosirea lor?
Bunicul sau bunica ta, care nu se poate deplasa usor, a ramas singur/a in camera in timp ce tu esti la cumparaturi si isi doreste sa dea drumul aerului conditionat?

Nimic mai simplu, de acum, cu doar o simpla accesare a aplicatiei de pe mobil poti seta temperatura/porni/opri aerul conditionat in functie de nevoile situatiei in care te afli.
Utilitatea si avantajele folosirii aerului conditionat Star-Light cu Wi-Fi se lasa usor remarcata fara nicio indoiala.

Consum mai mic de energie, randament mai bun!
Dotat cu agentul frigorific de generatie viitoare R32, aparatul de aer conditionat Star-Light surclaseaza cu succes aparatele traditionale, avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Agentul de racire R32 este un agent frigorific nou, ce reprezinta doar o treime din pericolul incalzirii globale cauzat de refrigerantii traditionali.

In comparatie cu agentul traditional, acesta are un volum de incarcare mai mic, ceea ce inseamna mai putin freon, mai putina poluare, fiind astfel clasificat netoxic.

Cupoane si Reduceri Online
Logo