Trotineta electrica pliabila Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, Autonomie 55 Km, Viteza 25 Km/h, Putere motor 350W, IPX4

evoMAG.ro
Apreciaza Oferta+1
Apreciaza Oferta+1

Trotineta electrica pliabila Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, Autonomie 55 Km, Viteza 25 Km/h, Putere motor 350W, IPX4, roti 10″ (Negru)

Nouă upgrade-uri de performanță pentru o experiență complet nouă
Design clasic cu performanțe mai puternice, pentru o călătorie mai confortabilă.

Mărime îmbunătățită generală ! O experiență de condus mai confortabilă
Scooterul electric Xiaomi 4 Pro este acum mai mare. Este cu 60 mm mai înalt, cu 68 mm mai lung, are un ghidon cu 54 mm mai lat si o punte cu 19 mm mai lata.

Design pliabil ușor pentru depozitare mai ușoară
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro a adoptat materialul incredibil de puternic din aliaj de aluminiu de calitate aerospațială pentru cadru, făcând scuterul extrem de durabil și ușor.

Anvelopă Xiaomi DuraGel 10″ | Tubeless | Auto-etanșare
Actualizat la noua anvelopă Xiaomi DuraGel, care folosește structură fără tub și gel auto-etanș, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la perforarea anvelopei. De asemenea, dimensiunea îmbunătățită a anvelopei la 10 inchi vă va oferi o performanță mai bună de absorbție a șocurilor pe drumurile accidentate, făcându-vă călătoria mai lină și mai confortabilă.

Far ultra-luminos de 2,5 W ! Fără orbire, iluminare mai confortabilă
Luminozitatea ridicată a noului far de 2,5 W îmbunătățește eficient siguranța atunci când conduceți noaptea. Noul design al unghiului de difuzie a luminii menține lumina sub linia de vedere pentru a evita orbirea farurilor.

Lampă spate îmbunătățită Mai mare și mai luminoasă
Lampa din spate se va aprinde automat când farul este aprins. Când maneta de frână este apăsată, lumina spate va clipi pentru a alerta pietonii și vehiculele din spatele tău. Lampa din spate are, de asemenea, o funcție de reflector din spate pentru a asigura o conducere în siguranță.*

Sistem de frânare dublă față și spate Distanță de frânare mai scurtă pentru o conducere mai sigură
Roata din față este echipată cu un sistem de frânare antiblocare regenerativă E-ABS, iar dimensiunea frânei cu disc a roții din spate este îmbunătățită la 130 mm, ceea ce rezolvă problema frecării discurilor. La frânare, sistemele de frânare față și spate se activează unul după altul. , scurtând distanța de frânare asigurând oprirea în siguranță.

Vizibilitate mai mare, siguranță mai mare
Au fost adăugate reflectoare în față, pe laterale și pe lampa din spate, îmbunătățind și mai mult vizibilitatea pe timp de noapte pentru a vă menține în siguranță în timp ce conduceți noaptea.

Xiaomi Home App managerul tău inteligent de conducere
Conectați-vă trotineta electrică Xiaomi 4 Pro la aplicația Xiaomi Home prin Bluetooth pentru a verifica informații detaliate precum starea vehiculului, informații despre baterie, informații despre kilometraj și controlați luminile, blocați motorul, actualizați firmware-ul și multe altele.

Primul scuter din lume cu certificare UL IoT Security Rating Gold
Certificare IoT Security Rating Nivel 3
Scooterul electric Xiaomi 4 Pro este primul dispozitiv de scuter care obține certificarea loT Security Rating Nivel 3 (Gold).

Cupoane si Reduceri Online
Logo