Calatoria. Marele panda si micul dragon

bookzone.ro
Apreciaza Oferta0
49,90 lei 60 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta0
49,90 lei 60 CUMPARA ONLINE

În continuarea mult așteptată a bestsellerului internațional Marele panda și micul dragon, aventurile celor doi prieteni atipici continuă, de data aceasta, într-o călătorie la mare depărtare de casă, pentru a găsi adevăratul sens al cuvântului „acasă”. Cu noi ilustrații încântătoare, această călătorie spirituală oferă înțelepciune străveche pentru sufletele tulburate de astăzi.

Rezumat Calatoria. Marele panda si micul dragon – James Norbury
Bestsellerul internațional Marele panda și micul dragon continuă cu o nouă poveste inspirațională care îi poartă pe cei doi prieteni departe de casă, dar mai aproape unul de celălalt și de ei înșiși.

„– Schimbarea, chiar dacă nu știi unde te duce, e mai bună decât inerția, a spus marele panda.”

Când micul dragon se simte nefericit, marele panda își conduce prietenul într-o călătorie care să îi vindece inima. Cei doi explorează tărâmuri noi, înfruntă multe greutăți care îi fac să piardă o parte din ei, dar, cu fiecare aventură, învață să le depășească mai ușor și își găsesc în final pacea.

„– Știu că acum e greu să înțelegi, dar universul ne-a pus exact acolo unde trebuie să fim.”

Plină de căldură și emoție, această călătorie spirituală oferă cititorilor inspirație din înțelepciunea străveche și alină sufletele care navighează pe marea neliniștită a vieții.

Recenzii

Carte bazată pe filosofia și spiritualitatea budistă

„James Norbury a creat aventurile motivaționale ale marelui panda și micului dragon bazându-se pe filosofia și spiritualitatea budistă.” – BBC News

Cupoane si Reduceri Online
Logo