Pret Bun

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum R32 YW12T2, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Wi-Fi, Inverter + Kit instalare inclus (Alb)

evoMAG.ro
Apreciaza Oferta+1
1479,90 lei 2000 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
1479,90 lei 2000 CUMPARA ONLINE

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum R32 YW12T2, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Wi-Fi, Inverter + Kit instalare inclus (Alb)

Aparat de aer conditionat
Yamato Optimum YW12T2 Inverter 12000 BTU
Aparatele de aer conditionat din gama Optimum de la Yamato sunt proiectate sa furnizeze climatul optim, gratie unor tehnologii avansate precum Fluxul de aer inteligent 3D, Autocuratare in 4 pasi, precum si Golden Fin.

Yamato Optimum este prevazut cu modul Wifi pentru ca echipamentul sa poata fi operat de la distanta, cu ajutorul dispozitivelor mobile si a aplicatiei gratuite.

Tehnologiile gamei Yamato Optimum

Yamato Optimum ambient
Racire si incalzire la temperaturi joasa – Yamato OptimumRacire si incalzire la temperaturi joase
Aparatul functioneaza in conditii optime in modul de racire, pana la temperatura exterioara de -15 grade Celsius. iat in modul de incalizre pana la temperatura exterioara de -20 grade Celsius.

Golden Fin – Yamato Optimum

Tehnologia Golden Fin
Condensatorul si evaporatorul beneficiaza de tehnlogia Golden Fin care, pe langa proprietatile superioare anti-corozive, datorita stratului hidrofil, impiedica depunerea condensului si acumularea prafului, murdariei si a bacterilor.

Ventilator cu 6 trepte – Yamato OptimumVentilator cu 6 viteze
La setarea vitezei ventilatorului unitatii interne, in modul de functionare ales, utilizatorul poate opta intre cele 6 viteze disponibile, de la Silentios (minim 22 dB) la Turbo.

AI Inverter Algorithm
Aparatele beneficiaza de tehnologia AI Inverter Algorithm, care ajusteaza frecventa de lucru si viteza motorului ventilatorului, pentru a adapta temperatura camerei la temperatura setata, cu o precizie mult mai ridicata decat sistemele de control traditionale.

56 grade Celsius – Auto-curatare cu sterilizare la temperatura ridicata
Utilizatorul poate activa periodic un ciclu automat de curatare, care consta in inghetarea rapida, apoi dezghetarea evaporatorului, uscarea acestuia, urmata de o etapa de sterilizarea la temperatura de 56 grade Celsius. Datorita acestei functii, perfectionatt prin adaugarea etapei de sterilizare, rata de eliminare a bacteriilor de pe evaporator este de peste 93,18%.

Racire confortabila
In modul racire, aparatul de aer conditionat monitorizeaza cu strictete umiditatea aerului din incapere, pentru a evita dezumidiacarea excesiva a acestuia, asigurand un nivel de confort optim.

Dezghetare inteligenta
Ciclul de dezghetare pentru curatarea gheaii de pe condensator si pentru restabilirea functiei de incalzire
este activat automat, numai atunci cand este necesar, pentru a reduce consumul de energie.

Aplicatie control distanta Yamato

CONTROL DE LA DISTANTA

Cu ajutorul aplicatiei, utilizatorul aparatului de aer conditionat Yamato poate controla echipamentul de la distanta. Acesta poate efectua multiple setari si poate de asemenea, controla mai multe echipamente intr-o singura aplicatie:

1. Controleaza aparatele electrocasnice de oriunde
2. Control simultan: utilizatorul poate controla mai multe dispozitive cu o singura aplicatie
3. Temporizator: Se poate seta temporizatorul pentru a indeplini mai multe functii
4. Partajare dispozitiv: O singura atingere pentru a partaja dispozitive intre membrii familiei
5. Conexiune usoara: conectare usoara si rapida a aplicatiei la dispozitive

Cupoane si Reduceri Online
Logo