Oferta Expirata

Personalizare agende Moleskine

carturesti.ro
Apreciaza Oferta0
Apreciaza Oferta0

Nerăbdător să începi deja să pui pe hârtie planurile pentru anul viitor? Vrei să ai o agendă unicat? Dacă răspunsul la ambele întrebări este DA, atunci ai ajuns exact unde trebuie! Agendele Moleskine sunt aici și nu oricum, ci gata să fie personalizate. Agenda ta Moleskine e unică: e plină de gânduri, planuri sau desene care îți aparțin doar ție. Acum și coperta Moleskine-ului tău poate fi așa cum îți dorești. O poți inscripționa cu numele tău sau al jumătății tale, cu rânduri din cartea preferată, cu o replică din filmul la care nu te mai saturi să te uiți sau cu mantra ta de zi cu zi. Adaugă în coșul de cumpărături una (sau mai multe) dintre agendele din selecție, bifează „Doresc personalizare agendă Moleskine” înainte de a finaliza comanda, iar apoi distracția poate începe.

Pentru a îți personaliza agenda Moleskine ai la dispoziție 2 rânduri pe care poți folosi: toate literele alfabetului (majuscule și minuscule) fără diacritice, cifre de la 0 la 9 și caracterele speciale* ? ! , . # & –

Vei avea un câmp dedicat unde să completezi mesajul cu care vrei să personalizezi agenda, urmând câțiva pași simpli:
1. Alege unul dintre simbolurile de mai jos (opțional) și spune-ne dacă îl vrei separat sau pe același rând cu mesajul;
2. Alege culoarea cu care vrei să inscripționăm: auriu sau argintiu;
3. Alege unde vrei să inscripționăm (sus, la mijloc sau jos), cu încadrare pe centru, și delimitează rândurile;
4. Încadrează-te în următorul număr de caractere (incluzând spațiile dintre cuvinte). Putem inscripționa maxim 2 rânduri:
22 de caractere / rând pentru agendele extra large cu lățime de 19 cm
16 caractere / rând pentru agendele large cu lățime de 13 cm
10 caractere / rând pentru agendele pocket cu lățime de 9 cm
5. Asigură-te că ai scris corect.

Nu pot fi personalizate agende cu nume de branduri, ci doar de persoane. Ne rezervăm dreptul de a refuza mesajele cu caracter licențios sau jignitor la adresa unor minorități sau religii. *Numărul caracterelor și simbolurilor disponibile este limitat.

Cupoane si Reduceri Online
Logo