Patura cu maneci, buzunar si prindere la spate, Super Catifelata

mindblower.ro
Apreciaza Oferta0
119 lei 179 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta0
119 lei 179 CUMPARA ONLINE

Patura cu maneci, buzunar si prindere la spate, Super Catifelata, 340g/mp, Rosie + CADOU

Pe masura ce temperaturile scad si zilele se scurteaza, nimic nu te face sa te simti mai bine decat sa te infasori intr-o patura moale si calduroasa. Dar, paturile clasice au un dezavantaj major: nu iti permit sa-ti lasi mainile libere. Nu si aceasta noua Patura cu maneci, buzunar si prindere la spate, Super Catifelata. Este un must-have de toamna – iarna – primavara, foarte practica si la indemana.

Buzunarul mare este ideal ca sa-ti incalzesti mainile in timp ce te plimbi prin daca, sau sa-ti tii telefonul, telecomanda ori gustarile preferate seara la film. Iarna asta, in loc sa te ghemuiesti sub patura, alege sa o porti – o idee mult mai practica si calda.

Indiferent de sezonul in care o descoperi, fii smart si alege-o pentru zilele apocaliptic de friguroase sau pentru cei dragi care se plang mereu de temperaturile scazute.

Fata paturicii este prevazuta cu un buzunar generos unde iti poti introduce telecomanda sau orice alte instrumente menite sa-ti transforme relaxarea in cel mai bun lucru care ti s-a intamplat vreodata, fara a face prea mult efort si sa combati lenea care se imbina ataaat de bine cu clipele libere.
Utilizare:
Patura cu maneci, buzunar si prindere la spate, Super Catifelata, se imbraca pe corp introducand mainile in… maneci. Apoi se strange la spate punand parte peste parte si se fixeaza cu scaiul. E unul din cele mai inspirate cadouri pentru femei iarna asta.

Cupoane si Reduceri Online
Logo