Pachetul O investitie in viitor

bookzone.ro
Apreciaza Oferta+1
64,90 lei 100 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
64,90 lei 100 CUMPARA ONLINE

Cu toții ne dorim copii care să ajungă adulți echilibrați. Acei adulți care nu vor face greșelile pe care noi le-am făcut. Acei adulți care vor lua decizii mai înțelepte, care vor fi mai chibzuiți cu banii, care vor avea mai mult timp pentru copiii lor, care vor reuși să găsească un echilibru între viața profesională și viața personală. Nimic nu ne garantează că lucrurile vor sta așa pentru copiii noștri, dar stă în puterea noastră să le construim un viitor mai sigur. Descoperă două cărți care pot reprezenta fundația a ceea ce va urma!

Rezumat Educația financiară pe înțelesul copiilor – Roxana Bucur, Virginia Vasilache, Florin Enceanu – Bookzone

Educația financiară este cea mai importantă investiție în viitorul copilului tău!

Această carte abordează teme financiare printr-o serie de povești captivante și activități interactive, care transformă învățarea într-o călătorie pe cât de distractivă, pe atât de educativă. Prin intermediul exemplelor concrete, învățarea financiară nu doar că devine interesantă, dar și relevantă pentru orice copil aflat la început de drum.

De la noțiuni de bază despre bancomate și carduri bancare, până la concepte mai complexe precum bugetul personal sau perspectiva antreprenorială, Educația financiară pe înțelesul copiilor este plină de lecții valoroase, prezentate într-un limbaj accesibil pentru toți copiii.

Cum au apărut banii? Cum îi câștigăm? Cum îi folosim? Ce este un cont bancar și cum funcționează? De ce este importantă economisirea banilor și cum putem face acest lucru?

Înțelegerea timpurie a acestor principii poate transforma copiii în adulții responsabili de mai târziu, acei adulți care sunt mult mai conștienți de deciziile lor financiare, contribuind la asigurarea unui viitor stabil.

Nu lăsa ca educația financiară să fie piesa lipsă din puzzle-ul educației copilului tău!

Educația financiară este componenta esențială, frecvent omisă, din educația școlară. Aceasta constituie elementul-cheie care completează învățarea unui copil și îl ajută să dea sens propriei educații, permițându-i să facă legătura între bagajul său de cunoștințe și un viitor prosper și sigur.

Recenzii
Cartea care o învață să aprecieze munca și să fie recunoscătoare pentru ceea ce avem.

„Am fost mereu transparentă cu fetița meu despre starea noastră financiară și despre modul în care gestionăm bugetul familiei. Astfel, a învățat să aprecieze munca și să fie recunoscătoare pentru ceea ce avem. Când am fost nevoiți să facem economii majore, am implicat-o și pe ea în procesul decizional și i-am explicat de ce este important să ajustăm cheltuielile. A fost o lecție valoroasă despre responsabilitatea financiară și solidaritatea în familie.” – Corina, mamă unei fetițe în vârstă de 12 ani

Rezumat Sanatatea emotionala a copilului de azi – Dr. Alex George

Câștigătoarea British Book Awards 2023 – cărți pentru copii, categoria non-ficțiune

Cartea care rezolvă problemele pe care copilul tău nu ți le spune.

De la tensiunea dintre colegi și stresul examenelor, la probleme cu bullyingul online și tulburări de anxietate, viața copiilor și a adolescenților este o călătorie plină de emoții intense, cu suișuri și coborâșuri neașteptate.

Ei au nevoie de susținere și îndrumare blândă pentru a face față presiunii pe care societatea modernă o pune asupra lor.

De aceea, Dr. Alex George, Ambasador pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor, a adunat în această carte un set de instrumente și practici utile care le arată micilor cititori cum să aibă grijă de starea lor psihologică și emoțională, așa cum au grijă și de sănătatea corpului lor.

Folosind un limbaj accesibil, presărat cu umor datorită ilustrațiilor memorabile, el le prezintă tinerilor modalități prin care își pot dezvolta reziliența mentală și emoțională, dar și încrederea în puterea lor de a îndepărta norii negri oricând aceștia încep să se adune deasupra lor.

Indiferent de circumstanțe, folosind lecțiile învățate din carte, ei pot transforma orice zi într-o zi mai bună.

Această carte ajută viitorii adulți să:
· Știe cum să își rezolve problemele pe care nu ți le spune
· Își recunoască emoțiile, să le accepte și să învețe să aibă grijă de sănătatea lor emoțională
· Se deschidă emoțional și să caute ajutor vorbind cu adulți de încredere
· Dobândească tehnicile necesare de a își înțelege sentimentele astfel încât să devină un adult echilibrat emoțional
· Își înțeleagă mai bine gândurile și sentimentele
· Aibă mai multă încredere în sine
· Capete o reziliență mai mare la frustrare și să treacă cu optimism peste orice obstacol

Cupoane si Reduceri Online
Logo