Recomandat

Pachetul copilului descurcaret

bookzone.ro
Apreciaza Oferta+1
119 lei 149 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
119 lei 149 CUMPARA ONLINE

Descoperă trei cărți esențiale, care explorează cele mai importante aspecte ale vieții copiilor, contribuind la dezvoltarea lor inteligentă și emoțională într-un mod echilibrat și împlinit. Învățându-i despre lumea finanțelor și gestionarea banilor, despre cum pot obține ceea ce își doresc, atunci când cred cu tărie în forțele propriii, în timp ce navighează printre suișuri și coborâșuri fără să-și piardă echilibrul interior, vei avea ocazia să le oferi poate cel mai important dar: un viitor în care ai investit din timp.

Rezumat Pachetul copilului descurcaret – Dr. Alex George, Florin Enceanu, Virginia Vasilache, Roxie Nafousi, Roxana Bucur
Rezumat Educația financiară pe înțelesul copiilor – Roxana Bucur, Virginia Vasilache, Florin Enceanu – Bookzone

Educația financiară este cea mai importantă investiție în viitorul copilului tău!

Această carte abordează teme financiare printr-o serie de povești captivante și activități interactive, care transformă învățarea într-o călătorie pe cât de distractivă, pe atât de educativă. Prin intermediul exemplelor concrete, învățarea financiară nu doar că devine interesantă, dar și relevantă pentru orice copil aflat la început de drum.

De la noțiuni de bază despre bancomate și carduri bancare, până la concepte mai complexe precum bugetul personal sau perspectiva antreprenorială, Educația financiară pe înțelesul copiilor este plină de lecții valoroase, prezentate într-un limbaj accesibil pentru toți copiii.

Cum au apărut banii? Cum îi câștigăm? Cum îi folosim? Ce este un cont bancar și cum funcționează? De ce este importantă economisirea banilor și cum putem face acest lucru?

Înțelegerea timpurie a acestor principii poate transforma copiii în adulții responsabili de mai târziu, acei adulți care sunt mult mai conștienți de deciziile lor financiare, contribuind la asigurarea unui viitor stabil.

Nu lăsa ca educația financiară să fie piesa lipsă din puzzle-ul educației copilului tău!

Educația financiară este componenta esențială, frecvent omisă, din educația școlară. Aceasta constituie elementul-cheie care completează învățarea unui copil și îl ajută să dea sens propriei educații, permițându-i să facă legătura între bagajul său de cunoștințe și un viitor prosper și sigur.

Rezumat Sanatatea emotionala a copilului de azi – Dr. Alex George

Câștigătoarea British Book Awards 2023 – cărți pentru copii, categoria non-ficțiune

Cartea care rezolvă problemele pe care copilul tău nu ți le spune.

De la tensiunea dintre colegi și stresul examenelor, la probleme cu bullyingul online și tulburări de anxietate, viața copiilor și a adolescenților este o călătorie plină de emoții intense, cu suișuri și coborâșuri neașteptate.

Ei au nevoie de susținere și îndrumare blândă pentru a face față presiunii pe care societatea modernă o pune asupra lor.

De aceea, Dr. Alex George, Ambasador pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor, a adunat în această carte un set de instrumente și practici utile care le arată micilor cititori cum să aibă grijă de starea lor psihologică și emoțională, așa cum au grijă și de sănătatea corpului lor.

Folosind un limbaj accesibil, presărat cu umor datorită ilustrațiilor memorabile, el le prezintă tinerilor modalități prin care își pot dezvolta reziliența mentală și emoțională, dar și încrederea în puterea lor de a îndepărta norii negri oricând aceștia încep să se adune deasupra lor.

Indiferent de circumstanțe, folosind lecțiile învățate din carte, ei pot transforma orice zi într-o zi mai bună.

Această carte ajută viitorii adulți să:
· Știe cum să își rezolve problemele pe care nu ți le spune
· Își recunoască emoțiile, să le accepte și să învețe să aibă grijă de sănătatea lor emoțională
· Se deschidă emoțional și să caute ajutor vorbind cu adulți de încredere
· Dobândească tehnicile necesare de a își înțelege sentimentele astfel încât să devină un adult echilibrat emoțional
· Își înțeleagă mai bine gândurile și sentimentele
· Aibă mai multă încredere în sine
· Capete o reziliență mai mare la frustrare și să treacă cu optimism peste orice obstacol

Rezumat Manifest pentru copii – Roxie Nafousi

AJUTĂ-ȚI COPILUL SĂ CAPETE O NOUĂ SUPERPUTERE!

Manifestarea a devenit superputerea lui Roxie Nafousi, iar acum poate deveni un instrument puternic de creștere și dezvoltare personală a copilului tău.

Manifestarea înseamnă să-ți folosești puterea minții ca să îți înțelegi sentimentele, să îți dezvolți încrederea în tine, să apreciezi ceea ce ai și să-ți stabilești obiective pe care le poți îndeplini. În această carte am adunat exerciții interactive și dinamice care, împreună cu un jurnal zilnic de manifestare și patru pași simpli, pot face ca viața celor mici să fie plină de sens și fericire!

„Ca părinte, știu cât de mult contează pentru tine ca micuții tăi să devină pe cât de buni pot ei să fie. Am observat că, în societatea de azi, copiii simt tot mai mult presiunea de a reuși, și am scris această carte tocmai în ideea de a-i ajuta să capete încrederea în sine de care au nevoie și să știe care sunt punctele lor forte. Dacă le putem oferi copiilor aceste instrumente și îi putem îndruma către ei înșiși, putem avea un impact pozitiv asupra traiectoriei lor în viață.” – ROXIE NAFOUSI

Acest ghid interactiv îi ajută pe copii:
– Să își înțeleagă mai bine emoțiile și sentimentele;
– Să capete încredere în forțele proprii;
– Să învețe să își seteze obiective clare;
– Să își cultive potențialul și să-și urmeze visurile fără teamă.

Cupoane si Reduceri Online
Logo