Frontline Spot On Pisica – 1 Pipeta Antiparazitara

petmart.ro
Apreciaza Oferta+1
19,95 lei 28,5 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
19,95 lei 28,5 CUMPARA ONLINE

Solutie antiparazitara cu aplicare cutanata ambalata sub forma de pipete individuale.

FRONTLINE® este un tratament care omoara puricii si capusele prin contactul parazitului cu medicamentul aplicat pe pielea animalului dumneavoastra de companie.

Dupa aplicare, FRONTLINE® nu trece in sangele animalului, ci se concentreaza in sebumul din pielea acestuia (un strat fin de la suprafata) fiind astfel stocat in glandele sebacee. FRONTLINE® se caracterizeaza, asadar, prin stocarea timp de mai multe saptamani de la aplicare, fiind rezistent la ploaie, bai si sampoane. Respectand un interval de 48 de ore intre aplicare si expunerea la apa si fara a depasi o baie si o spalare cu sampon pe saptamana, FRONTLINE® ramane eficient chiar si dupa baie si spalarea cu sampon.

Puricii si capusele sunt omorati cand vin in contact cu molecula insecticida / acaricida de pe pielea animalului dumneavoastra. FRONTLINE® actioneaza asupra sistemului nervos al parazitilor care mor din cauza hiperexcitarii nervoase.

FRONTLINE® asigura o securitate suplimentara impotriva puricilor: contine in plus un regulator al inmultirii insectelor. Acest regulator impiedica infestarea locuintei cu oua depuse inainte de moartea puricelui.

Pe ce actioneaza FRONTLINE® ?

  • Asupra puricilor: omoara puricii adulti intr-un interval de 24 ore de la venirea acestora pe animal.
  • Asupra capuselor: elimina peste 90% dintre capuse in 48 de ore de la fixarea lor pe animal, reducand astfel riscul de transmitere a bolilor. Acest risc este maxim dupa 48 ore de la fixarea capusei pe animal.
  • Asupra paduchilor de animale: omoara paduchii prezenti pe animal in maximum 48 ore.

Actiune farmacoterapeutica:

  • Fipronilul este un derivat pirozolic, cu activitate insecticida si acaricida. Fipronilul inhiba complexul GABA (acid gamma amino butiric) si blocheaza transferul ionilor de clor, cauzand o activitatea necontrolată a sistemului nervos central și moartea insectelor și acarienilor.

Forma farmaceutică:

  • Frontline Spot On este ambalat sub forma de pipete individuale.

Cupoane si Reduceri Online
Logo