Dovezi ale vietii de apoi – 7 motive să crezi în supraviețuirea sufletului

bookzone.ro
Apreciaza Oferta+1
39,90 lei 50 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
39,90 lei 50 CUMPARA ONLINE

În perioada 28.05 – 06.06 toate comenzile care conțin titlul „Dovezi ale vieții de apoi” vor intra automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 pandantive de argint cu poza unei persoane dragi.

Concluziile a mii de experiențe la limita morții te învață cum să trăiești fără frica luminii de la capătul tunelului!

Dr. Richard Moody, omul care și-a dedicat întreaga viață cercetării vieții de apoi, îți dezvăluie cu interviuri revelatoare, studii de caz pătrunzătoare și noi descoperiri medicale, ce se ascunde de fapt pe lumea cealaltă și cum să te pregătești pentru punctul final al călătoriei tale sau cel al unei persoane dragi. Pentru că nu poți trăi cu adevărat până nu faci pace cu adevărul fundamental al vieții, această carte te va ajuta să înțelegi viața de apoi!

Rezumat Dovezi ale vietii de apoi – Paul Perry, Dr. Raymond A. Moody
Dovezi ale vieții de apoi – Dr. Raymond Moody

Moartea este doar o virgulă, nu un punct final. Descoperă poveștile persoanelor prinse între viață și moarte și lasă în urmă teama de necunoscut.

În cele peste cinci decenii pe care dr. Raymond Moody, renumit psihiatru și filozof american, le-a dedicat studiului vieții de apoi și experiențelor la limita morții (concept introdus de el și adoptat astăzi de cadrele medicale din toată lumea), a fost martor la numeroase experiențe care nu doar că atestă existența sufletului, ci oferă și o explicație a modului în care acesta este conectat cu sursa vieții.

Acum, într-o carte care te eliberează de frica de moarte, autorul îți oferă studii de caz pătrunzătoare, descoperiri medicale, interviuri cu experți și concluzii revelatoare ale cercetărilor sale, pentru a dovedi că există o conștiință umană care dăinuie după ce trecem dincolo, în lumină.

De la cele mai frecvente semnale de dincolo, vizite pe patul de moarte, amintiri din alte vieți și până la experiențele la limita morții, cartea te ajută să regândești natura vieții, a morții și a sufletului.

Cartea care îți va răspunde la întrebări:
· Există viață după moarte? Ce sunt experiențele la limita morții?
· Unde se duce sufletul când inima se oprește? Ce sunt experiențele extracorporale?
· Care sunt semnele că o persoană dragă îmi comunică de pe tărâmul de dincolo?
· De ce acoperim mereu oglinzile după moartea cuiva?
· Cum pot trăi fără frica de moarte și cum trec peste durerea pierderii cuiva drag?
· Avem vieți anterioare și cum putem avea acces la amintirile de atunci?

Cupoane si Reduceri Online
Logo