Recomandat

Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții – FUEGO

bookzone.ro
Apreciaza Oferta+1
Apreciaza Oferta+1

Fuego lansează astăzi, pe 23 august 2022, chiar de ziua lui, o carte sensibilă, plină de emoție, în care își expune povestea vieții lui, pe care nu a mai spus-o până acum. „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” – o culegere de amintiri, sentimente, trăiri și oameni excepționali, care i-au marcat existența și cariera, printre care se numără și Angela Similea, Mirabela Dauer, Eugen Doga, Grigore Vieru, și mulți alții.

Cartea este scrisă cumva ca o autobiografie, dar și ca o autoradiografie, deschizându-și sufletul și scriindu-și cele mai profunde și mai sincere gânduri, arătându-se astfel așa cum e el, omul – Paul Surugiu – dincolo de lumina reflectoarelor. Această abordare a fost aleasă pentru că, deși nu este scriitor, și recunoaște acest lucru, și-a dorit ca prin intermediul cărții să se apropie și mai mult de publicul lui, de oamenii care l-au susținut dintotdeauna, și astfel să le dăruiască cel mai de preț dar: sufletul lui.

Mai mult decât atât, fiecare carte este însoțită de un CD cadou, cu 19 dintre cele mai recente melodii ale artistului, compuse în perioada pandemiei.

Cupoane si Reduceri Online
Logo