309 lei reducere Epilator Silk-epil Braun 9/700 SensoSmart

evoMAG.ro
Apreciaza Oferta0
469,99 lei 779 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta0
469,99 lei 779 CUMPARA ONLINE

Epilator Silk-epil Braun 9/700 SensoSmart, Wet & Dry (Alb)40% reducere

Primul epilator inteligent din lume cu noua tehnologie SensoSmart™
– Senzorul indica nivelul presiunii aplicate pentru a indeparta si mai mult par*
– Epilatoarele Braun Silk-épil indeparteaza firele de par de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste, pentru catifelare de durata
– Epilator Fara Fir Wet & Dry; utilizare in cada sau la dus pentru o experienta delicata
– Cu 4 accesorii; include capac facial, capac pentru contactul cu pielea, capac cu role de masaj, saculet
Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ este primul epilator inteligent din lume. Acesta include o tehnologie inovatoare cu senzor de presiune care indica nivelul presiunii aplicate, pentru a indeparta si mai mult par dintr-o singura trecere. Capul de epilare cu 40% mai lat* indeparteaza firele de par de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste. Fara Fir si Wet & Dry, epilatorul poate fi utilizat in cada sau la dus. Cu 4 accesorii; include un capac facial, capac pentru contactul cu pielea, capac cu role de masaj si un saculet.
Noua generatie de epilatoare Braun are inclusa tehnologia SensoSmart™, punand indrumarile de specialitate la dispozitia dumneavoastra. Un senzor inteligent inovator indica nivelul presiunii aplicate printr-un indicator luminos rosu, care semnaleaza atunci cand se aplica o presiune prea mare si va avertizeaza sa ajustati manevrarea aparatului, pentru cele mai bune rezultate.
Epilatoarele Braun Silk-épil indeparteaza firele de par de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste, pentru rezultate ca la salon.

Cupoane si Reduceri Online
Logo