Oferta Expirata

Post ComicCon septembrie 2023 + Jocuri educative + Manga all You Can Read

carturesti.ro
Apreciaza Oferta0
Apreciaza Oferta0

O nouă săptămână, o nouă serie de campanii la Carturesti:

1. Post ComicCon septembrie 2023
Comic Con nu dispare, Comic Con se transformă! Și nu oriunde sau oricum, ci chiar aici, pe carturesti. Dacă nu ai ajuns anul ăsta la East European Comic Con sau dacă ai ajuns, dar ai rămas cu gândul acolo, veștile sunt bune. Există viață și după festival. Ba mai mult, intri în jocul 2+1: cumperi trei produse, dar plătești doar două, cel cu prețul cel mai mic e din partea noastră. Ai 2+1 la o ofertă generoasă de titluri manga și comics, iar în perioada 5 – 18 septembrie poți să îți completezi colecția de all things geek cu multe dintre bunătățile care ți-au făcut cu ochiul la stand.

2. Jocuri educative
Școala stă să înceapă, dar asta nu înseamnă că s-a încheiat și joaca. Ba chiar mai mult, cum copiii sunt cei mai dispuși să învețe prin joacă, le-am pregătit o selecție care asortează de minune știința cu buna dispoziție: între 5 și 18 septembrie, aveți 20% reducere la o selecție generoasă de jocuri educative! Back to school devine astfel back to fun și ocazia perfectă pentru copii să descopere lucruri noi și să învețe jucându-se!

3. Manga all You Can Read
Dacă portofelul tău are un buzunar special pentru Manga, a venit momentul să îl reorganizezi. Pe carturesti a început Manga: All You Can Read, moment în care copertele a mii de volume se pot deschide pentru tine. De la My Hero Academia, Haikyu, Fire Force, Given, Attack On Titan, până la zeci de alte serii, te invită să le (re)descoperi: au primit reduceri de până la -40%. În perioada 5-18 septembrie e atmosfera de festival Manga în Cărturești, iar tu ești invitat de onoare. Descoperă ce îți lipsește și alege ce îți place.

Cupoane si Reduceri Online
Logo