Player auto multimedia 2 DIN, cu Touchscreen 7″, Android 6.0.1 – CARGUARD

mobilab.ro
Apreciaza Oferta0
733,77 lei 887 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta0
733,77 lei 887 CUMPARA ONLINE

Compatibil cu majoritatea autoturismelor europene.

Poti instala oricare dintre aplicatiile Android. Dispozitivul nu are instalata nici o aplicatie aflata sub protectia vreunui drept de autor, ca de exemplu Igo, Sygic, etc. Toate brand-urile, logo-urile si denumirile de model sunt aflate sub protectie copyright si sunt proprietatea exclusiva a companiilor producatoare.

Pentru compatibilitatea exacta, te rugam sa consulti dealerul local al autoturismului sau documentatia specifica a autoturismului tau.

Datorita sistemului GPS propriu si antenei exterioare playerul auto Android este compatibil cu majoritatea aplicatiilor GPS si a seturilor de harti offline! Oricând, oriunde, chiar si acolo unde nu exista semnal mobil, dispozitivul te va duce la destinatie!

Playerul auto suporta conexiunea Bluetooth cu telefonul tau, astfel ca tu sa poti folosi sistemul si ca handsfree iar timpul petrecut la volan sa fie unul mult mai sigur.

Centrul multimedia al masinii tale! Echipat cu un display generos de 7”, si touchscreen, poti folosi acest aparat pentru orice activitate necesara în timpul condusului.

Cupoane si Reduceri Online
Logo