Pachet Invataturile Sfantului Nectarie

bookzone.ro
Apreciaza Oferta0
59 lei 94,8 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta0
59 lei 94,8 CUMPARA ONLINE

Pregătește-ți inima pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului cu două cărți fundamentale pentru întărirea inimii și vindecare duhovnicească.

Cuvintele Sfântului Nectarie dovedesc o profundă înțelegere a durerilor umane, dar și a puterii transformatoare a credinței, oferind alinare și putere inimilor istovite. Prin cărțile sale, el ne vorbește despre puterea rugăciunii, a smereniei și a pocăinței, despre răbdarea în suferință și despre speranța care strălucește în ciuda întunericului, povățuindu-ne să ne încredem în Hristos și să mergem pe calea adevărului.

Descoperă două cărți pline de har care te ajută să te apropii de Dumnezeu.

Bonus în format pdf: 8 zile de rugăciune cu Sfântul Nectarie – Rugăciuni culese de PĂRINTELE NECULA.

Rezumat Pachet Invataturile Sfantului Nectarie – Sfântul Nectarie
„Să cuprinzi în tainița inimii tale iubirea aproapelui…E taina sfințeniei izvorâtă din trăirea Părintelui Nectarie. Vă îndemn așadar nu doar să citiți cărțile Sfântului Nectarie din Eghina ci și să trăiți învățătura lui cea plină de Bucuria Raiului. Un bunic iubitor, dar în credință pentru toți!”- PĂRINTELE NECULA

Rezumat Cartea apropierii de Dumnezeu – Sfântul Nectarie

UN ÎNDREPTAR SPIRITUAL CARE TE AJUTĂ SĂ ALEGI MEREU CALEA DESĂVÂRȘIRII
De ce este cunoașterea de sine atât de importantă pentru creștini? Sfântul Nectarie ne arată că, de fapt, cunoașterea de sine înseamnă cunoașterea Creatorului care a sădit în sufletul omului bunătatea și bucuria.

De aceea, cuvintele pline de har și înțelepciune ale Sfântului Nectarie ne așază în față o altfel de oglindă, una care ne îndeamnă să căutăm nu chipul nostru vremelnic, ci chipul lui Dumnezeu în asemănarea Căruia am fost creați.

O adevărată invitație la desăvârșire, această lucrare a Sfântului Nectarie ne prezintă amănunțit patimile și virtuțile care pot sălășlui în inima omului, învățându-ne să le recunoaștem și să ne lepădăm de necredință, viclenie și de toate cele rele, pentru a ne apropia de Dumnezeu.

Rezumat Tainele vindecării sufletului – Sfântul Nectarie

O ÎNVĂȚĂTURĂ PLINĂ DE BUCURIA RAIULUI
Cele 11 cuvântări scrise de Sfântul Nectarie Taumaturgul ne vorbesc despre calea pocăinței și a smereniei, despre credință și iubire, despre binele desăvârșit după care tânjește inima noastră și pe care îl putem găsi doar în relația cu Dumnezeu.

Învățăturile Sfântului Nectarie nu sunt pentru cei nehotărâți, pentru cei ce șovăie atunci când aud chemarea blândă a Lui Dumnezeu, sunt pentru cei care își doresc să își întărească duhul și să trăiască într-adevăr Cuvântul Domnului.

Acestea ne invită să ne gândim la libertatea noastră de a alege calea dreptății și a adevărului, la păcat și căință, la pocăință și mântuire, oferindu-ne învățături esențiale pentru îngrijirea și vindecarea sufletului.

BONUS: 8 zile de rugăciune cu Sfântul Nectarie – Rugăciuni culese de PĂRINTELE NECULA.

Rugăciunile culese de Părintele Necula ne invită să ne rupem de iureșul vieții în fiecare zi timp de 8 zile și să-i acordăm sufletului nostru răgazul de care are nevoie pentru a-și găsi liniștea și bucuria.

Cupoane si Reduceri Online
Logo