Oferta Expirata

Ofertele lunii Iunie la ViataVerdeviu.ro

viataverdeviu.ro
Apreciaza Oferta0
Apreciaza Oferta0

– produsele marca Golden Flavours au pana la 35% reducere. Amestecuri inedite de superalimente ayurvedice, alimente cu numeroase beneficii pentru sănătate, boluri și tacâmuri din nucă de cocos.

– pana la 15% reducere la produsele ENROUSH – produse pentru menstruație doar din 100% bumbac organic. Fără ingrediente pe care nu le poți pronunța, fără parfum, dioxină, clor, înălbitori și multe alte ingrediente dăunătoare, doar calitatea și transparența pe care le meriți! Produse 100% Organice & Biodegradabile, Certificate GOTS și aprobate ginecologic.

– pana la 25% reducere la produsele Terralura – Descoperă deodorantele și cosmeticele naturale din uleiuri esenţiale, minerale coloidale şi extracte din plante de la TERRALURA! Fabricate în România, testate dermatologic, fără alcool, parabeni sau clorhidrat de aluminiu.

– 10% reducere la produsele marca LastObject – Misiunea celor de la LastObject este să elimine produsele de unică folosință prin crearea de alternative durabile reutilizabile. Produsele lor premium asigură o utilizare îndelungată și au un design excelent.

– 17% reducere Miere cu fructe de la Golden Flavours

– pana la 20% reducere la produsele Ariul. Ariul este o marcă coreeană de îngrijire a pielii recunoscută la nivel mondial. Produsele Ariul conferă protecție și îngrijire tenului afectat de stresul vieții moderne, prin valorificarea forței ingredientelor naturale.

– 20% reducere Uleiurile esenţiale SOiL – reprezintă remedii naturale pentru diferite afecțiuni, precum: anxietate, stres, dureri de cap sau probleme ale pielii.

– pana la 15% reducere la alimentele şi suplimentele ecologice Rawboost pentru un stil de viaţă sănătos. Produsele Rawboost sunt obținute prin deshidratarea la temperaturi mici sau prin procesul de freeze dried, un procedeu care păstrează toate proprietățile produsului proaspăt și care nu deteriorează structura moleculară a acestuia.

– 15% reducere la produsele alimentare, suplimentele eco/bio, ingredientele cosmetice și uleiurile esențiale 100% naturale de la Niavis

– 10% reducere la produsele Republica BIO – ofera doar produse din ingrediente naturale provenite exclusiv de la ferme certificate ecologic din zone nepoluate ale lumii și certificate VEGAN, RAW, ECOLOGIC, NON-GMO, FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ LACTOZĂ, FĂRĂ FRUCTOZĂ, NEIRADIAT.

– pana la 30% reducere la uleiurile esențiale și produsele cosmetice naturale de la Meadows Aroma

– pana la 50% reducere la produsele marca Magmaxx – folosind o tehnologie unică în lume, concentrează în cristale fructele și legumele proaspăt culese, selectate manual, netratate chimic, care își păstrează astfel toate valorile nutritive.

– 15% reducere suplimente bazate pe plante marca Biocol Labs

– 15% reducere deodorante 100% naturale sub formă de cremă The Lekker Company. Indiferent că optezi pentru un deodorant fără parfum, cu miros de lavandă sau mandarine sau cu bambus pentru pielea sensibilă, te vei bucura de o senzație de proaspăt și curat.

– 15% reducere miere de Manuka

– pana la 15% reducere la produsele marca Krippu – companie din Letonia ce produce diverse sortimente de crackers bio, vegani, fără gluten.

– pana la 15% reducere la gustări delicioase și sănătoase fără gluten din ingrediente bio Zealia

– 10% reducere la produsele Lulu Skincare – companie românească de produse cosmetice organice, fabricate manual după formule originale. Ghidați de proprietățile terapeutice ale plantelor, cei de la LuLu Skincare oferă produse pure, inspirate din natură. Ingredientele folosite sunt de inaltă calitate, atent selecționate, 100% naturale, organice și din surse regenarabile.

Cupoane si Reduceri Online
Logo