Recomandat

Lumina din noi: Cum să învingi în momente dificile – Michelle Obama

litera.ro
Apreciaza Oferta+1
69,93 lei 99,90 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
69,93 lei 99,90 CUMPARA ONLINE

Bestsellerul „Lumina din noi: Cum să învingi în momente dificile“, de Michelle Obama, a fost publicată în România de Editura Litera, în data de 15 noiembrie 2022, simultan în 14 limbi la nivel mondial.

Într-o continuare inspirată a cărții sale de memorii atât de bine primită de critici, bestsellerul #1 „Povestea mea“, fosta primă-doamnă Michelle Obama împărtășește sfaturi de înțelepciune practică și strategii puternice care vă vor ajuta să rămâneți optimiști și echilibrați în lumea extrem de nesigură în care trăim.

Inspirându-se din experiențele sale de mamă, fiică, soție, prietenă și primă-doamnă, Michelle Obama ne împărtășește obiceiurile și principiile pe care le-a dezvoltat pentru a se adapta cu succes la schimbare și a depăși obstacole din cele mai diverse – înțelepciunea câștigată care a ajutat-o să continue să evolueze. Își detaliază cele mai valoroase obiceiuri, precum cele de a „începe cu blândețe“, de a„merge în profunzime“și a de a aduna „la masa din bucătărie“ prieteni și mentori de încredere. Cu umorul care o caracterizează, cu onestitate și compasiune, explorează și probleme legate de rasă, gen și vizibilitate, încurajând cititorii să își învingă frica, să găsească forța în comunitate și să trăiască cu curaj.

Cupoane si Reduceri Online
Logo