Recomandat

Lansare de Carte – Volumele 2&3 din Biblia pentru copii

bookzone.ro
Apreciaza Oferta+1
69 lei 104 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
69 lei 104 CUMPARA ONLINE

In data de 29 martie 2023, Bookzone lansează ultimele două volume dintr-o serie pe care copilul de altădată și-ar fi dorit-o cu siguranță, o serie care ne invită să descoperim împreună, adulți și copii, Universul Biblic: Biblia pentru copii povestită de Părintele Necula.

Acum, în așteptarea Sărbătorilor Pascale, cea mai frumoasă dintre Povești, Povestea care este de fapt Veste, ajunge în mâinile și în inimile copiilor. Cei mici vor fi cu siguranță cuceriți de ilustrațiile minunate, dar și de explicațiile pline de înțelepciune și blândețe ale Părintelui Necula.

Prin aceste cărți care cuprind Viața Lui Iisus de la Naștere la Înviere și Înălțare, Părintele îi invită pe cei mici să înțeleagă principalele momente din Viața Lui Hristos și semnificația profundă a unor Sărbători precum Buna Vestire, Crăciunul, Boboteaza, Paștele și Înălțarea.

Astfel, cărțile sunt un sprijin perfect pentru părinții care își doresc să le vorbească celor mici despre Minunile înfăptuite de Hristos, dar și despre Patimile și Răstignirea sa.

Chiar dacă cei mici nu au cunoștințele necesare pentru a parcurge Biblia celor mari, inimile lor sunt pregătite să primească lecțiile despre iertare, iubire, generozitate, compasiune pe care aceasta le oferă omenirii. Trebuie doar să le traducem într-un limbaj pe înțelesul lor, folosind cuvinte simple și ilustrații captivante.

”Timpul copilăriei este timpul împrietenirii de El cu inima curată, iar această carte oferă copiilor prilejul unei întâlniri atât de necesare cu Dumnezeul-Iubire.” – Părintele Constantin Necula

Oferă unui copil șansa de a descoperi Povestea care a schimbat lumea.

Pret volumele 2 si 3 – 69 lei (redus de la 104 lei)

Pret toate cele 3 volume – 89 lei (de la 153 lei)

Cupoane si Reduceri Online
Logo