Lansare de carte: Darul Constelațiilor de Dr. Elena Barbu și Florentina Fântânaru

bookzone.ro
Apreciaza Oferta+1
44,90 lei 49,90 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
44,90 lei 49,90 CUMPARA ONLINE

După succesul extraordinar al cărții Calea Vindecării, ne bucurăm să anunțăm lansarea unui nou dialog revelator între jurnalista Florentina Fântânaru și Dr. Elena Barbu, specialist în Imagistică Medicală și Radiologie și facilitator de constelații familiale cu zece ani experiență. Descrisă de autoare ca o radiografie a sufletului, DARUL CONSTELAȚIILOR este un ghid practic, cu exemple concrete, al modului în care sistemul familiar continuă să ne influențeze deciziile de adult, cu mult după ce am părăsit sau ne-am dezis de familia de origine. Fiecare capitol abordează un alt tip de probleme emoționale și răspunsurile date de Dr. Elena Barbu sunt pe atât de interesante, pe cât sunt de utile.

Dr. Elena Barbu este medic primar specializat în Radiologie-Imagistica Medicală, cercetător științific și autoarea conceptului „Imagistica Sufletului”. Elena Barbu are o experiență de peste 25 de ani in ecografie, cu ajutorul căreia vede imaginile corpului încă din pântecul mamei. După mai bine de un deceniu ca facilitator de Constelații familiale, ea vede Imaginile Sufletului. Autoarea a avut privilegiul de primi tainele și darurile constelațiilor direct de la Bert Hellinger, părintele constelațiilor familiale.

„Darul Constelațiilor” își propune să răspundă la întrebările pe care cu toții le avem despre ambițiile și suferințele nerezolvate ale părinților noștri. Neclaritățile la care răspunde autoarea includ:
· Ce se află dincolo de alegerile neobișnuite pe care le facem?
· De ce ne deranjează atât de mult comparațiile cu părinții noștri?
· De ce unele boli cronice sunt transmise urmașilor și altele nu?
· Ce se întâmplă când o persoană este exclusă din familie?
· De ce unele relații de cuplu aparent perfecte eșuează?
· În ce constă liberal arbitru, dacă fiecare dintre noi are un destin predefinit?

De asemenea, primii 200 de cumpărători ai acestui titlu vor fi recompensați cu acces gratuit la cursul online de terapie prin constelații, realizat de Dr. Elena Barbu, „Toate Drumurile duc la mama”. Acest program s-a născut din nevoia participanților la constelații de a fi bine cu ei înșiși, de a fi împăcați cu viața lor, cu relațiile lor, cu profesia și succesul și cu starea lor de sănătate. Deseori, la lumină au ieșit problemele din relația cu Mama.

In plus, Comandă acest titlu în perioada 28.09 – 8.10 și vei intra automat în tragerea la sorți pentru 6 coduri de acces gratuit la cursul online Toate drumurile duc la mama* creat de Dr. Elena Barbu!

Cupoane si Reduceri Online
Logo