Oferta Expirata

ÎNDRĂGOSTEȘTE-TE DE O CARTE

litera.ro
Apreciaza Oferta0
65% reducere CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta0
65% reducere CUMPARA ONLINE

Reduceri de până la -65% la cele mai frumoase povești de dragoste și cadou la comenzile peste 169 lei, cu transport gratuit – bestsellerul Ipoteza iubirii de Ali Hazelwood (ediția nouă, cu un capitol bonus).

💝 DESPRE CARTEA CADOU:
Olive Smith este în anul al treilea de doctorat la Universitatea Stanford și nu crede în relațiile romantice de durată. Dar prietena ei cea mai bună este convinsă de importanța iubirii, așa că, pentru a o convinge pe Anh că se întâlnește cu cineva și că este pe drumul cel bun pentru a fi fericită până la adânci bătrâneți, Olive trebuie să ia o hotărâre. Oamenii de știință au nevoie de dovezi. Așadar, ca orice biolog care se respectă, Olive intră în panică și se sărută cu primul bărbat pe care îl vede.
Acel bărbat este nimeni altul decât Adam Carlsen, un tânăr profesor în vogă și un mârlan bine-cunoscut. Tocmai de aceea, Olive este de-a dreptul uluită când tiranul laboratorului de la Stanford acceptă să intre în joc și să fie iubitul ei fals. Dar când o mare conferință științifică o ia razna, turnând acid peste cariera lui Olive, Adam o surprinde din nou cu sprijinul său de neclintit și cu un abdomen ca de piatră… cu pătrățele și tot tacâmul.
Dintr-odată, micul lor experiment se apropie periculos de mult de combustie. Iar Olive descoperă că singurul lucru mai complicat decât o ipoteză despre iubire este să-și pună propria inimă sub microscop.

TOP CELE MAI FRUMOASE POVEȘTI DE DRAGOSTE (cu reducere), perfecte pentru Valentine’s Day:
💞 O DORINTA PENTRU NOI. Tillie Cole (PROMO50, 29.95 lei)
💞 LEGATURI INTUNECATE. Casa pacatelor. Elisabeth Naughton (PROMO50, 24.95 lei)
💞 SECRETE PENTRU O VIATA. Susan Meissner (PROMO50, 24.95 lei)
💞 NU TE UITA IN URMA. Jennifer Armentrout (PROMO65, 17.47 lei)
💞 CELE SAPTE SURORI. SORA PIERDUTA. Lucinda Riley (PROMO65, 20.97 lei)
💞 BRIDGERTON. IN DRUM SPRE ALTAR. Povestea lui Gregory. Julia Quinn. Vol. 8 (PROMO65, 17.47 lei)
💞 GRADINA CU LAVANDA. Lucinda Riley (PROMO60, 19.96 lei)
💞 INAINTE SA TE CUNOSC. Jojo Moyes (PROMO65, 17.47 lei)
💞 CAMERA CU FLUTURI. Lucinda Riley (PROMO65. 17.47 lei)
💞 SOTIA DIPLOMATULUI. Pam Jenoff (PROMO60, 19.96 lei)

Folosind codul FEBRUARIE7 beneficiati de 7 lei reducere în coșul de cumpărături pe Litera.ro toată luna februarie 2023 (indiferent de valoarea comenzii).

Cupoane si Reduceri Online
Logo