Friteuză cu aer cald Cosori Premium Smart CS158-AF-RXB

cosori.ro
Apreciaza Oferta+1
Apreciaza Oferta+1

Friteuza cu aer cald Cosori Premium Smart este complet unică și nu poate fi comparată cu nici un alt model. După lansarea sa la sfârșitul anului 2020, a devenit rapid favoritul clienților, câștigând mai multe premii profesionale.

Cuptorul cu aer cald Cosori Premium cu cele 11 programe presetate face coacerea și mai plăcută! Incredibil de ușor de utilizat, puteți porni programele cu o singură atingere prin folosirea ecranului tactil.

De acum încolo vei petrece mai puțin timp în bucătărie și vei avea mai mult timp să mănânci mâncăruri delicioase și sănătoase împreună cu familia. Friteuza cu aer cald Cosori Premium Smart pregătește mâncarea de 1,5 ori mai repede, decât un cuptor tradițional, oferind rezultate crocante!

Ușor de utilizat: coacerea și gătitul ar trebui să fie o plăcere, făcute rapid și ușor. Friteuza inteligentă cu aer cald Cosori Premium vă permite să utilizați toate funcțiile printr-un ecran tactil ușor de utilizat, clar, sau chiar și prin aplicație, fiind astfel alegerea perfectă pentru toate vârstele pentru a realiza creații într-o bucătărie confortabilă.

Cu 90% mai puține grăsimi: Cosori Premium Smart este bun pentru sănătatea dumneavoastră, deoarece vă permite să alegeți o alternativă mai sănătoasă la prepararea majorității alimentelor. Alimentele precum cartofii prăjiți și aripioarele de pui pot fi preparate folosind până la 90% mai puțin ulei. Și mâncarea își păstrează în continuare textura crocantă și gustul delicios.

Dacă vreți să creați delicatese pentru o familie de 2-5 persoane, Cosori Premium Smart este alegerea perfectă. Designul coșurilor pentru alimente permite o capacitate de 2,2 kg. Premium Smart este mai durabil decât celelalte friteuze cu aer cald.

Cupoane si Reduceri Online
Logo