Friteuză cu aer cald Cosori Premium (Alb) CP158-AF-RXW

cosori.ro
Apreciaza Oferta0
Apreciaza Oferta0

Friteuza cu aer cald Cosori Premium este complet unică și nu poate fi comparată cu nici un alt model. O friteuză cu aer cald de înaltă calitate, cu caracteristici unice, care își depășește concurenții. Nu întâmplător, este unul dintre cele mai vândute modele din lume, cu un rating de 4,7 stele bazat pe peste 55.000 de recenzii ale clienților.
Cel mai bun dintre cele testate în 2021, adunând zeci de premii internaționale. În magazinul Forbes, printre altele, a apărut într-un articol special care discuta performanța friteuzei Cosori Premium.

Cu o metodă conștientă de prăjire și gătit, nu trebuie să-ți schimbi dieta. Cu Cosori Premium, majoritatea alimentelor pot fi preparate cu aer cald, ulei minim sau chiar fără ulei. Astfel, aceste delicatese pot fi preparate cu până la 90% mai puțină grăsime. Consumă delicatese precum cartofi prăjiți sau aripioare de pui fără remuşcări.

Dacă vrei să creezi delicatese pentru o familie de 2-5 persoane, Cosori Premium Smart este alegerea perfectă. Designul coșurilor de alimente permite o capacitate de 2,2 kg. Premium Smart este realizat din metal polizat, oferind un design mai durabil în comparație cu alte friteuze cu aer cald.

De acum încolo vei petrece mai puțin timp în bucătărie și vei avea mai mult timp să mănânci mâncăruri delicioase și sănătoase împreună cu familia. Friteuza cu aer cald Cosori Premium Smart pregătește mâncarea de 1,5 ori mai repede, decât un cuptor tradițional, oferind rezultate crocante!

Model exclusiv cu 11 programe presetate ca o soluție complet unică. În plus, Cosori Premium are funcții de preîncălzire și încălzire. În acest fel, ingredientele congelate pot fi preîncălzite practic, iar funcția “Keep Warm” păstrează la cald deliciile preparate. Mai mult, funcția „SHAKE” vă avertizează și când trebuie să agitați coșurile cu alimente sau să întoarceți alimentele.

Probabil este cel mai ușor de utilizat dintre friteuzele cu aer cald din lume. Ecranul tactil modern vă permite să utilizați toate funcțiile cu o singură atingere. Aparatul vă avertizează dacă mâncarea trebuie agitată sau este gata. Ușor de folosit pentru orice vârstă.

Cartea de rețete cu peste 100 de rețete pentru acest airfryer este doar un BONUS dintre celelalte lucruri valoroase din pachet.Munca profesionistă a bucătarilor Cosori vă pune la dispoziție rețete delicioase și unice, plus o setare programabilă pentru fiecare fel de mâncare.

Cupoane si Reduceri Online
Logo