„Dumnezeu îți vorbește” de Neale Donald Walsch

bookzone.ro
Apreciaza Oferta0
39,90 lei 49,90 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta0
39,90 lei 49,90 CUMPARA ONLINE

Neale Donald Walsch, autorul seriei-fenomen Conversații Cu Dumnezeu, revine cu o nouă carte care ne învață cum putem iniția o conversație cu Dumnezeu, pentru a ne cunoaște scopul în această lume, a ne conecta cu persoanele din jurul nostru și a ne bucura cu desăvârșire de darurile Lui. Cu o prefață de Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, acest ghid spiritual îi ajută pe cititori să vadă miracolele care îi înconjoară și să facă primul pas în călătoria lor de vindecare.

Neale Donald Walsch este autorul a 40 de cărți de spiritualitate contemporană, lucrările lui concentrându-se pe modul în care spiritualitatea poate fi pusă în practică în viața de zi cu zi. Printre ele se numără nouă titluri din seria Conversații cu Dumnezeu, dintre care șapte au fost bestsellere New York Times. Primul volum a rămas în top timp de 134 de săptămâni. Cărțile sale au fost traduse în 37 de limbi și citite de milioane de oameni din întreaga lume.

„Dumnezeu îți vorbește” îți prezintă povestea deosebită a…
… unei mame din România ale cărei răspunsuri au venit printr-o viziune a copilului ei.
… unei profesoare a cărei interacțiune neobișnuită cu Divinitatea a ajutat-o să se conecteze cu elevii săi.
… unui om de știință căruia convingerile i-au fost puse la încercare.
… unei paciente a cărei boală a fost vindecată miraculos.

Lansarea cărții în România va avea loc înaintea lansării din Statelor Unite, așadar vorbim de o premieră pe care ne dorim să o promovăm pe cât mai multe canale. Seria Conversații cu Dumnezeu a fost vândută în zeci de mii de exemplare în România și observăm un intres și un potențial crescut în „Dumnezeu îți vorbește”!

Pachetul „Răspunsul la rugăciuni” te ajută să vezi cum cele mai încurajatoare și mai înălțătoare mesaje venite de la Dumnezeu către tine, despre tine, îți pot schimba viața și te face să îți recapeți puterea interioară. Pachet „Imi iau puterea inapoi” + „Dumnezeu îți vorbește” = 69 lei

Cupoane si Reduceri Online
Logo