Top Vanzari

Camera Video de Actiune GoPro HERO8 Black Edition Bundle – Pret Special

evoMAG.ro
Apreciaza Oferta+1
2.299,00 Lei CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
2.299,00 Lei CUMPARA ONLINE

Camera Video de Actiune GoPro HERO8 Black Edition, Filmare 4K60, 12MP, Waterproof, GPS, Wi-Fi + card microSDHC 32GB, sistem prindere pe cap, baterie, suport (Negru) – 2.299,00 Lei

  • Design simplificat si intuitiv
  • HyperSmooth 2.0 si Night lapse video
  • Live streaming in 1080p si LiveBurst
  • Control vocal cu 14 comenzi in 11 limbi si 6 accente
  • Stereo + RAW audio

Acesta este HERO8 Black – cea mai versatila, de necontestat camera GoPro HERO de pana acum. Un design simplificat il face mai portabil ca niciodata, iar suporturile de schimbare dureaza doar cateva secunde datorita monturii pliabile incorporate. Si cu optiunea Media Mod, vei obtine cea mai tare extensie pentru a adauga mai multa lumina, pro audio si chiar un alt ecran. Exista, de asemenea, o stabilizare HyperSmooth 2.0 care schimba regulile jocului si te va lasa cu gura cascata.

Design simplificat

Forma regandita este mai portabila, iar monturile pliabile de la baza iti permit sa schimbi accesoriile rapid. O noua usa laterala face schimbarea bateriilor si mai rapida, iar obiectivul este acum de 2 ori mai rezistent la impact.

HERO8 Black Mods

Vloggerii, videografii si creatorii de continut pot face mai mult decat isi imaginau – cu accesorii pentru incarcare rapida sau flash-uri, microfoane, ecrane LCD si multe altele. Adaugati optiunea Media Mod pentru a-ti crea presetarea dorita.

HyperSmooth 2.0

Stabilizarea trece la alt nivel. Acum HERO8 Black are trei niveluri de stabilizare – On, High si Boost – astfel incat sa poti alege cea mai buna optiune pentru orice faci. Obtii cele mai largi unghiuri de vizualizare posibile sau ajungi la cel mai stabilizat videoclip oferit vreodata intr-o camera HERO. In plus, HyperSmooth functioneaza la toate rezolutiile si ratele de cadru si ofera niveluri de orizont in aplicatie.

TimeWarp 2.0

Creeaza videoclipuri super-stabilizate in timp ce desfasori o activitate. Acum, TimeWarp ajusteaza automat viteza pe baza miscarii, detectarii scenei si luminii. Poti chiar incetini efectul in timp real – savurand momente interesante – si apoi atingi ecranul pentru a-l accelera.

LiveBurst

Inregistreaza momentele cu 1,5 secunde inainte si dupa filmare, astfel incat sa poti alege cel mai bun cadru unic pentru fotografia perfecta – sau un videoclip uimitor care poate fi distribuit.

SuperPhoto + HDR

Surprinde fotografii naucitoare de 12 MP cu HDR imbunatatit – in miscare sau statice – cu incetosare redusa si detalii epice, chiar si in zone cu lumina scazuta

Night Lapse Video

Surprinde videoclipuri uimitoare pe timp noapte in 4K, 2,7K 4: 3, 1440p sau 1080p, toate procesate de camera foto.

Lentile Digitale

Incadrarea fotografiei este la fel de usoara precum atingerea unui nou obiectiv digital. Acum poti comuta intre Narrow, Linear, Wide si SuperView.

Live Streaming in 1080p

Distribuie in timp ce esti acolo. Transmite in 1080p pe retelele de socializare, obtine stabilizare HyperSmooth pe masura ce difuzezi prin aplicatia GoPro si salveaza imagini pe cardul SD pentru a le vedea mai tarziu.

Cupoane si Reduceri Online
Logo