Buchete 101 Trandafiri de Sf. Valentin Ziua Indragostitilor

floria.ro
Apreciaza Oferta+1
1359 lei 1599 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
1359 lei 1599 CUMPARA ONLINE

Buchet de 101 trandafiri, fastuos, un simbol al determinarii si increderii oferit in semn de recunostinta, respect si dragoste.
Trandafirul este cea mai veche si cea mai cunoscuta planta ornamentala. Primii trandafiri, apropiati de speciile cunoscute astazi, sunt mentionati in China, in urma cu 5.000 de ani. De aici, s-au raspandit in India, apoi în Orientul Mijlociu. Istoria trandafirului este mai putin importanta, pentru fiecare femeie care are bucuria de a primi trandafiri, decat istoria trandafirilor ei, in vaza.

De aceea, vom oferi cateva sfaturi care pot prelungi viata acestor flori minunate:
– vaza in care puneti trandafirii trebuie sa fie foarte curata;
– apa trebuie schimbata zilnic;
– stropiti trandafirii, din cand in cand, cu o ploaie de apa;
– tulpinile trandafirilor trebuie taiate zilnic, cu aproximativ 1 cm, in unghi de 45 de grade;
– puneti trandafirii in locuri racoroase, nu foarte luminoase!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita – 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cupoane si Reduceri Online
Logo