Oferta Expirata

Ali Hazelwood: 2 cărți la doar 80 lei, cu livrare gratuită

litera.ro
Apreciaza Oferta0
Apreciaza Oferta0

Clienții care adaugă în coș noutățile editoriale 𝑈𝑟𝑎̆𝑠𝑐 𝑠𝑎̆ 𝑡𝑒 𝑖𝑢𝑏𝑒𝑠𝑐 și 𝑆̦𝑎ℎ-𝑚𝑎𝑡, 𝑐𝑢 𝑑𝑟𝑎𝑔𝑜𝑠𝑡𝑒 de la îndrăgita autoare Ali Hazelwood plătesc pentru cele 2 cărți doar 80 lei și primesc livrare gratuită.

♟️ Despre ȘAH MAT, CU DRAGOSTE
Mallory Greenleaf a terminat cu șahul. Fiecare mutare contează în zilele noastre; după ce acest sport a dus la distrugerea familiei sale cu patru ani în urmă, Mallory se concentrează asupra mamei și surorilor sale și asupra slujbei fără perspective care îi permite să își întrețină familia. Asta până când acceptă fără tragere de inimă să joace într-un ultim turneu caritabil și, fără să știe prea bine cum, îl învinge pe celebrul Nolan Sawyer, actualul campion mondial și băiat rău al șahului.

Înfrângerea lui Nolan în fața unei necunoscute șochează pe toată lumea. Ce este și mai derutant? Dorința lui de a o înfrunta pe Mallory. Ce fel de strategie aplică Nolan? Cea mai inteligentă mișcare pentru Mallory ar fi să plece. Pentru ea, jocul s-a terminat. Dar victoria îi deschide ușa către premiile în bani de care are atâta nevoie și, în ciuda a tot ce se întâmplă, nu se poate abține să nu se simtă atrasă de enigmaticul strateg….

Pe măsură ce urcă în clasament, Mallory se luptă să-și țină familia în siguranță, departe de jocul care a distrus-o de la bun început. Și în vreme ce dragostea ei pentru sportul pe care a vrut cu disperare să-l urască începe să se reaprindă, Mallory își dă seama rapid că jocurile nu sunt doar pe tablă, că lumina reflectoarelor este mai strălucitoare decât și-a imaginat, iar competiția poate fi feroce. Dar și atât de atractivă… și inteligentă… și exasperantă…

„Ali Hazelwood este regina comediilor romantice spumoase, iar Șah-mat, cu dragoste este cea mai reușită carte a ei de până acum.“ ALEX ASTER, autoare de bestsellere New York Times

💘 Despre URĂSC SĂ TE IUBESC

Mara și Liam sunt fericiți când moștenesc o casă, dar bucuria lor dispare brusc când descoperă că sunt coproprietari și trebuie să locuiască împreună. Curând însă, tachinările se transformă în fiori de iubire, iar lucrurile se complică.

Erik este ultimul bărbat pe care Sadie își dorește să îl vadă. Însă când cei doi rămân blocați într-un lift din New York, ajung să ducă rivalitatea – dar și dragostea – la următorul nivel.

Hannah este blocată la o stație de cercetare NASA din Norvegia, iar singura persoană dispusă să întreprindă periculoasa misiune de salvare este Ian. Dar el nu doar că o salvează, ci reușește să topească inima de gheață a lui Hannah.

„Este încurajator să găsești voci feminine care deschid căi de urmat în special într-o lume a bărbaților. În aceste trei nuvele, Hazelwood combină limbajul științific cu dulceața romantismului.“ FAE REVIEWS

Cupoane si Reduceri Online
Logo