Oferta Expirata

Zilele Cititorului pe Litera – reduceri de pana la -80% și carte CADOU

litera.ro
Apreciaza Oferta+1
80% reducere CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
80% reducere CUMPARA ONLINE

🥳 În perioada 5-11 septembrie 2022, editura Litera sărbătoreste Zilele Cititorului, eveniment dedicat prietenilor cărții, fără de care această poveste nu s-ar mai scrie.

In cadrul acestei campanii, Litera vine cu o ofertă comercială foarte atractivă:
✔️ Reduceri de până la 80% la toată oferta editorială (peste 3.000 de titluri)
✔️ Bestseller CADOU la comenzi de 169 de lei, care beneficiază și de transport gratuit: De ce nu mi-a spus nimeni asta până acum?, de Dr. Julie Smith

🎉 Despre cartea cadou:
După o îndelungată experiență de psihoterapeută, Dr. Julie Smith vine în întâmpinarea oamenilor din cele mai diverse medii sociale și profesionale, propunându-și să-i învețe cum să treacă peste obstacolele vieții de zi cu zi și cum să se îngrijească de sănătatea lor mintală și emoțională.
De ce nu mi-a spus nimeni asta până acum? este volumul ei de debut și oferă un set de instrumente terapeutice care te vor ajuta să-ți consolidezi starea de bine și să ți-o păstrezi chiar și în cele mai grele momente ale vieții. Sfaturile și tehnicile propuse în paginile ei îți vor fi de folos ca să-ți sporești rezistența în fața problemelor cotidiene, să-ți gestionezi stările de anxietate și depresie, să-ți consolidezi încrederea în forțele proprii, să-ți găsești motivația și, nu în ultimul rând, să înveți să-ți ierți propriile greșeli.
Pornind de la ideea fundamentală că sănătatea mintală este la fel de importantă ca sănătatea fizică, Dr. Julie oferă strategii și tehnici verificate științific ce te vor ajuta să înțelegi mai bine cum funcționează mintea omenească, oferindu-ți perspectivele și punctele de sprijin necesare pentru a avea grijă în fiecare zi de starea ta de bine și de sănătatea ta mintală. Plină de sfaturi înțelepte și extrem de utile, De ce nu mi-a spus nimeni asta până acum? este cartea care îți poate schimba viața!
„O carte inteligentă, profundă și directă. Dr. Julie Smith este nu doar o expertă în psihologie, ci și prietena de care avem cu toții nevoie.“ Lori Gottlieb, autoarea bestsellerelor Poate ar fi bine să discuți cu cineva și Femei care caută prea mult.

🎉 Descoperiți cele mai mari reduceri -> Din seria titlurilor vedetă ale acestei campanii, menționăm:
✔️ TZAHAL. O istorie a armatei israeliene. Ovidiu Raetchi. Carte pentru toti. Vol 267 (-80%, 9.98 lei)
✔️ SWING TIME. Zadie Smith. Carte pentru toti. Vol 253 (-80%, 7.98 lei)
✔️ MAREA EVADARE. Sanatatea, bogatia si originile inegalitatii. Angus Deaton. Carte pentru toti. Vol 234 (-80%, 7.98 lei)
✔️ CHANGI. James Clavell (-80%, 11.98 lei)
✔️ SALONUL ROSU. SALOANELE GOTICE. August Strindberg. Carte pentru toti. Vol 229 (-80%, 8.98 lei)
✔️ MISIUNI LA LIMITA IMPOSIBILULUI. Michael Bar-Zohar, Nissim Mishal. Carte pentru toti. Vol. 146. reeditare (-80%, 7.98 lei)
✔️ REVOLUTIONARY ROAD. Richard Yates. Carte pentru toti. Vol 144 (-80%, 6.98 lei)
✔️ ULTIMUL DINTRE OAMENII PRESEDINTELUI. Bob Woodward (-75%, 12.48 lei)
✔️ AMINTIRI. VIATA MEA INAINTE SI DUPA PERESTROIKA. Mihail Sergheevici Gorbaciov. Carte pentru toti. Vol. 74 (-80%, 8.98 lei)
✔️ ULTIMELE CAZURI ALE LUI MISS MARPLE. Agatha Christie (-70%, 11.97 lei)
✔️ DRAGOSTEA E SCRISA IN SEMNE. Kate Clayborn (-75%, 12.48 lei)
✔️ DRAGOSTEA LUI MISSY. Beth Morrey (-75%, 12.48 lei)
✔️ Seria Orasul semilunii (-50%, 69.90 lei)
✔️ MAREA ENCICLOPEDIE ILUSTRATA (-60%, 119.96 lei)
✔️ ISTORIA CIVILIZATIILOR IN 1000 DE OBIECTE (-55%, 112.46 lei)

Cupoane si Reduceri Online
Logo