Pret Bun
Oferta Expirata

Sărbători Iarnă 2023 – 50% reducere in primul an la VOYO

voyo.ro
Apreciaza Oferta+1
Apreciaza Oferta+1

Oferă-le celor dragi un cadou unic: acces la sute de filme și seriale, toate emisiunile PRO TV, cele mai tari evenimente sportive și conținut exclusiv VOYO.

In cadrul Campaniei Sărbători Iarnă 2023, abonamentele aplicatiei VOYO vor avea o perioada promotionala de valabilitate dubla.

In cadrul Campaniei sunt oferite urmatoarele Abonamente:
– Abonament 1 + 1 in aplicatia VOYO
Pentru plata unui abonament lunar (30 de zile) in valoare de 4 euro + TVA, perioada de valabilitate a abonamentului este de 2 luni (60 de zile). Dupa expirarea perioadei promotionale se activeaza automat o recurenta lunara (30 de zile) in valoare de 4 euro + TVA.

– Abonament 3 + 3 luni in aplicatia VOYO
Pentru plata unui abonament de 3 luni (90 de zile) in valoare de 12 euro + TVA, perioada de valabilitate a abonamentului este de 6 luni (180 de zile). Dupa expirarea perioadei promotionale se activeaza automat o recurenta lunara (30 de zile) in valoare de 4 euro + TVA.

– Abonament 6 + 6 luni in aplicatia VOYO
Pentru plata unui abonament de 6 luni (180 de zile) in valoare de 24 euro + TVA, perioada de valabilitate a abonamentului este de 12 luni (365 de zile). Dupa expirarea perioadei promotionale se activeaza automat o recurenta lunara (30 de zile) in valoare de 4 euro + TVA

Pentru a nu se percepe costul noii recurente, utilizatorul VOYO trebuie să se dezaboneze cel tarziu în ultima zi de valabilitate a perioadei oferite de abonamentul achitionat de Sărbători Iarnă.

Cupoane si Reduceri Online
Logo