Oferta Expirata

Preturi reduse pentru polistiren

regata.ro
Apreciaza Oferta+1
13% reducere CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
13% reducere CUMPARA ONLINE

Polistirenul este foarte des intalnit in termoizolarea casei sau a diferitelor tipuri de constructii, datorita caracteristicilor sale de a mentine caldura in spatiul interior, de a izola fonic, de a tine departe factorii de mediu nefavorabili si de a reduce semnificativ consumul de energie. Un alt avantaj al polistirenului, fie expandat, fie extrudat, este reprezentat de manevrarea facila, pentru care nu iti trebuie neaparat un meserias.

Acest material termoizolant poate fi utilizat pentru placarea interioara a peretilor, placarea exterioara a peretilor, cat si a intregii case, pentru placarea diferitelor constructii de dimensiuni mici, medii sau mari, realizate din lemn ori din alte tipuri de materiale. De asemenea, recomandam utilizarea plasei din fibra de sticla pentru polistiren, fara de care nu-ti poti finaliza proiectul.

Profita de reducerile de pana la 13%.

Polistirenul este un material izolator termic si fonic, care prezinta multe avantaje. Domeniile de utilizare ale acestuia sunt diverse, iar principalul avantaj este ca polistirenul se gaseste intr-o gama larga de grosimi, cu densitati diferite, astfel incat ai oricand la indemana polistirenul potrivit proiectului tau de izolare termica.

Pentru placarile interioare se poate utiliza polistirenul expandat de 1 cm, 2 cm, 3 cm sau chiar 5 cm, astfel incat tu sa te bucuri de confort termic in fiecare incapere, dar si de spatiu. Iar, pentru placarile exterioare recomandam utilizarea polistirenului expandat de minim 8 cm – 10 cm.

De asemenea, pentru spatiile interioare poti alege polistiren expandat EPS 50 sau EPS 60, iar pentru cele exterioare, recomandam EPS 80 ori EPS 100. Acest indice „EPS” reprezinta densitatea polistirenului si rezistenta sa la compresiune.

Cat despre polistirenul extrudat, putem spune ca acesta este recomandat pentru izolarea peretilor de subsol, a teraselor circulabile, a acoperisurilor sau a pardoselilor.

Cupoane si Reduceri Online
Logo