Placă multifuncțională de fitness cu telecomandă

aloshop.ro
Apreciaza Oferta+1
999 lei 1199 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
999 lei 1199 CUMPARA ONLINE

Placă multifuncțională de fitness cu telecomandă și benzi elastice de rezistență, Technotraining Vibrating plate

Această placă multifuncțională de fitness îmbunătățește condiția fizică, modelează și tonifiază musculatura întregului corp prin intermediul unor exerciții ușoare, executate cu efort redus.

AVANTAJE ȘI BENEFICII

 • Îmbunătățește condiția fizică, modelează și tonifiază musculatura întregului corp;
 • Practică și ușor de folosit;
 • Este prevăzută cu un display digital, ce îți indică timpul, viteza și antrenamentul dorit, difuzor USB integrat, telecomandă și benzi elastice de rezistență, ideale pentru a-ți tonifia musculatura brațelor și a zonei superioare;
 • Acționează prin intermediul terapiei cu vibrații, care are efecte benefice pentru organism;
 • Vei vedea rezultate extraordinare și nu te vei simți deloc epuizat, ci plin de energie după fiecare antrenament;
 • Îți poți antrena agilitatea, flexibilitatea și puterea de concentrare;

INFORMAȚII TEHNICE

 • Putere: 200 W;
 • Alimentare: 110V / 50Hz 220V / 60HZ;
 • Interval viteză: 0-180;
 • Greutate suportată: 150 kg;
 • Culoare: auriu.

Antrenează-ți întregul corp cu placa multifuncțională de fitness cu telecomandă și benzi elastice de rezistență, Technotraining Vibrating plate!

Această placă multifuncțională de fitness îmbunătățește condiția fizică, modelează și tonifiază musculatura întregului corp prin intermediul unor exerciții ușoare, executate cu efort redus.

Technotraining Vibrating plate este opțiunea sigură și mereu la îndemâna celor care nu agreează practicarea unor sporturi obositoare, mersul la sălile de fitness costisitoare, sau adoptarea unor diete de slăbit care nu dau rezultatele așteptate.

Practică și ușor de folosit, este prevăzută cu un display digital ce indică timpul, viteza și antrenamentul dorit, difuzor USB integrat, telecomandă și benzi elastice de rezistență, ideale pentru a-ți tonifia musculatura brațelor și a zonei superioare.

În plus, acționează prin intermediul terapiei cu vibrații, care are efecte benefice pentru organism. Fie că îți dorești menținerea condiției fizice actuale, scăderea țesutului adipos, definirea musculaturii, sau exerciții eficiente pentru recuperare medicală, vei avea rezultate extraordinare și nu te vei simți deloc epuizat, ci plin de energie după fiecare antrenament.

Totodată, îți poți antrena agilitatea, flexibilitatea și puterea de concentrare, deoarece un antrenament complet cu vibrații presupune și atenție sporită asupra mișcărilor pe care le execuți.

Suprafața aparatului este antiaderentă și previne alunecarea, pentru a-l putea folosi în deplină siguranță. Aparatul include un set de două corzi elastice de rezistență, prevăzute cu mânere, cu ajutorul cărora poți face antrenamente pentru zona superioară – brațe, umeri și spate.

Cupoane si Reduceri Online
Logo