Oferta Expirata

Nikon D850 body – 2000 lei reducere

yellowstore.ro
Apreciaza Oferta0
11.999,99 13999 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta0
11.999,99 13999 CUMPARA ONLINE

Nikon D850 body – 2000 lei reducere
Promotie valabila in limita stocului disponibil, conform regulamentului.

Creaţi fără limite. Obţineţi rezultatele scontate, fără excepţii.

Bun venit la spectacolul imaginilor în format FX, într-o formulă pe care nu aţi mai văzut-o. De la studio, până la cele mai îndepărtate locuri de pe pământ.

Senzorul rapid, de rezoluţie foarte înaltă, în format FX al aparatului foto D850 utilizează 45,7 megapixeli de rezoluţie efectivă pentru a furniza fişiere cu detalii bogate, de 45,4 MP. Imprimaţi imagini de foarte înaltă rezoluţie pe formate foarte mari. Înregistraţi filme efectiv pe întregul cadru, la rezoluţii 4K. Senzorul de imagine CMOS, iluminat din spate, nu are filtru optic low-pass şi încorporează micro-lentile pe cip, cu structură fără spaţii, precum şi un strat de acoperire antireflex. Lumina incidentă ajunge mai eficient la fotodiode, astfel încât veţi obţine detalii excepţionale şi un interval dinamic incredibil. Iar sistemul AF cu 153 de puncte, preluat de la D5, asigură focalizarea extrem de precisă şi acoperirea largă de care aveţi nevoie pentru imagini de foarte înaltă rezoluţie pe întregul cadru.

Aşa arată viteza la 45,4 MP

Capturaţi momentul câştigător de trofee cu combinaţia esenţială între viteză, detaliu şi precizie. Viteze de fotografiere în serie de până la 9 fps, la rezoluţie completă. Focalizare automată extraordinară.

Dezvăluiţi acele secunde extrem de importante, cu combinaţia perfectă între putere şi rezistenţă. D850 înregistrează la 7 fps. Sau puteţi să înregistraţi la 9 fps când utilizaţi gripul opţional MB-D18, cu acumulatorul EN-EL18B (utilizat la D5) introdus. Obţineţi imagini cu rezoluţii complete, chiar şi atunci când fotografiaţi în RAW, iar acumulatorul de la D5 permite înregistrarea unui număr de 1840 de cadre cu o singură încărcare (în modul de declanşare cadru unic, conform standardelor CIPA). Un procesor AF dedicat asigură recunoaşterea foarte rapidă a subiectelor când fotografiaţi la un număr mare de cadre pe secundă: chiar şi subiectele mici care se mişcă rapid în lumină scăzută pot fi urmărite cu o precizie remarcabilă. Iar fanta de card dublă a aparatului foto vă permite să utilizaţi un card SD UHS-II şi un card XQD – cea mai rapidă combinaţie posibilă.

Cupoane si Reduceri Online
Logo