saltele-ekon.ro

EKON este singurul producător de saltele din latex nu numai din Bulgaria, ci din întreaga Europă de Est.

Produsele “EKON” sunt realizate printr-o tehnologie licențiată DUNLOP prin sistemul de operare al calculatorului SIEMENS, care garantează o calitate înaltă, control permanent și producție ecologică.

Tehnologia a fost dezvoltată la sfârșitul secolului trecut și se dezvoltă și perfecționează până astăzi. Utilizarea latexului în saltele, produse în acest fel este o garanție de înaltă calitate.

Fabrica din orașul Byala este una dintre cele mai moderne din țară. Are 4 ateliere de producție și 3 depozite pentru produse finite.

Combinația de materiale de înaltă calitate, tehnologie avansată și o echipă de specialiști cu înaltă calificare explica succesul saltelelor “Latex” atât pe piața bulgară cât și pe cea internațională.

Categorii
  • Toate
  • Promotii
  • Cupoane
  • Reduceri
  • Oferta Expirata
Saltele cu reduceri de pana la 30%
Promotie
acum 4 ani Oferta Expirata

Oferta ExpirataSaltele cu reduceri de pana la 30%

30% reducere
Reduceri de pana la 30% la saltele, toppere si perne. In plus: - La fiecare saltea la reducere cu lățime până la 120 cm, se ofera cadou 1 perna “Relax” ( nu este valabil pentru Toppere) - La ...
Mai multe oferte
Alte magazine
viataverdeviu.rodepurtat.roapiland.rolibris.roprestigehome.rofloria.roartaceaiului.rospy-shop.rofera.rofloridelux.robabyliss-romania.roalleop.rocrockpot-romania.rosaltele-ekon.ropentruanimale.romobino.rososetaria.rosephora.robrasty.roconectica.roro.kvantumsport.comfamilio.rohervis.roedenboutique.roniculescu.roaldoshoes.com.ronichiduta.roreverse.roneakaisa.ropetpal.rohiris.ropetmart.rosevensins.rosomproduct.ronamebox.romelimeloparis.ropint.roeurogsm.rorepublicabio.roaboutyou.ronemira.romelkior.ro
Cupoane si Reduceri Online
Logo