Exclusiv
Oferta Expirata

DK Scriitori. Viata si opera (transport gratuit)

litera.ro
Apreciaza Oferta+1
159,20 lei 199 CUMPARA ONLINE
EXTRA20
Apreciaza Oferta+1
159,20 lei 199 CUMPARA ONLINE
EXTRA20

📖 Cartea explorează viețile fascinante ale celor mai mari romancieri, poeți și dramaturgi ai tuturor timpurilor, printre care îi menționăm pe Ernest Hemingway, Voltaire, Virginia Woolf, Saul Bellow, Alice Munro ș.a.

✍️ Albumul 𝐒𝐜𝐫𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢. 𝐕𝐢𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚̆ este un titlu Must Have pentru orice iubitor de literatură, întrucât este o introducere și totodată un ghid în vastitatea și diversitatea literaturii universale, plin de informații utile deopotrivă despre viața și opera scriitorilor, însoțite de explicații, citate și puneri în context, pentru o mai bună înțelegere a ceea ce s-a întâmplat în poezie, proză și teatru începând din secolul 13 până în zilele noastre.

🌠 OFERTĂ EXCLUSIVĂ pentru comunitatea CuponPlus valabilă până pe 16 octombrie 2022: -20% EXTRA DISCOUNT la prețul de pe site prin cuponul de reducere folosit în pasul de checkout, plus TRANSPORT GRATUIT.

O ocazie unică de a achiziționa un titlu premium DK la CEL MAI MIC PREȚ avut până acum: 127.36 lei (pe baza codului de reducere) și transport gratuit, prin curier sau la EasyBox.

*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 4-16 octombrie 2022.

Cupoane si Reduceri Online
Logo