3500 lei reducere Nikon Z9 body

yellowstore.ro
Apreciaza Oferta+1
29.499 lei 32999 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
29.499 lei 32999 CUMPARA ONLINE

Viteză deosebit de mare. Precizie de neegalat. Detalii extraordinare. Imagini statice sau video – aparatul foto mirrorless de top Z 9 vă va ajuta să obțineți fără greș imagini impecabile. Indiferent dacă sunteți specializat în știri, sport, modă, reportaje sau evenimente. Luați cel mai avansat aparat foto pe care l-am produs vreodată. În locuri la care numai dumneavoastră puteți ajunge.

Fără ratări. Fără limite. Fără frontiere.

Z 9 vă va duce atât de aproape de perfecțiune pe cât vă puteți imagina. Noul senzor CMOS stratificat de 45,7 MP, în format de cadru întreg și procesorul ultrarapid EXPEED 7 oferă o calitate extraordinară a imaginii. Cel mai avansat sistem AF de la Nikon de până acum redefinește tenacitatea. Ședințe foto cât e ziua de lungă. Ore întregi de înregistrări video 8K. Cele mai extreme locații. Cea mai rapidă acțiune. Z 9 se ridică la nivelul celor mai mari pretenții profesionale – și nu se oprește aici.

Sistem AF lider de clasă, impresionant

Calcule pentru AF continuu efectuate la viteze excepționale. Recunoaștere simultană a subiectelor susținută de algoritmi IA avansați. Vizualizări în timp real fără nicio întrerupere pe vizorul electronic (EVF). S-ar putea să nu existe un algoritm pentru noroc – dar există un întreg sistem pentru precizie.

Inteligență artificială (IA) cu învățare profundă

Oameni, animale, păsări, vehicule. Niciun alt sistem AF nu poate recunoaște simultan atât de multe subiecte dintr-o scenă. Z 9 poate urmări ochii subiectului, indiferent cât de mic este subiectul din cadru și poate recunoaște fețele, chiar dacă subiectele stau cu capul în jos!

Mod zonă AF automată avansat

Remarcabilul sistem AF cu 493 de puncte include 405 puncte de zonă AF automată – de cinci ori mai mult decât Z 7II. Performanțele de urmărire a subiectului pe întinderea cadrului le depășesc chiar și pe ale apreciatului Nikon D6. 10 moduri de zonă AF vă permit să optimizați configurarea funcției AF pentru orice lucrare.

Urmărire 3D avansată

Terenul. Cerul. Pista. Z 9 urmărește subiectele cu o precizie extremă. Cel mai avansat sistem de urmărire 3D de la noi înțelege ceea ce fotografiați și reacționează instantaneu la schimbările de poziție, de orientare sau de viteză ale subiectului.

 

Tot înainte – cu mare viteză

Vitezele remarcabile de până la 120 fps cu funcționalitate AF/AE completă poziționează în mod hotărât aparatul foto Z 9 într-o categorie fără egal. De asemenea, puteți să fotografiați la 20 fps și să captați peste 1000 de imagini cu rezoluție completă într-o singură serie de mare viteză. Gama de obiective compatibile este vastă, cu peste 100 de obiective de la Nikon cu deschidere mare a diafragmei, care acceptă fotografierea la cadențe de până la 120 fps.¹ ²

Vizor electronic (EVF) fără întreruperi, pentru vizualizări în timp real

Nu ați mai văzut niciodată o perspectivă ca aceasta. Z 9 se mândrește cu cel mai luminos³ afișaj de vizor electronic din lume (3000 niți) – și nu există absolut nicio întârziere. Beneficiați de o vizualizare continuă autentică în timp real. Dacă subiectul dumneavoastră se mișcă sau dacă există cea mai mică schimbare în scena pe care o fotografiați, veți sesiza aceste lucruri.

Monitor cu înclinare pe patru axe

Adaptați-vă momentului cu o încadrare rapidă și flexibilă. Monitorul mare și performant se înclină la 90 de grade dintr-o poziție de fotografiere orizontală sau verticală. Aveți libertatea de a lăsa acțiunea să conducă și de a capta cu ușurință imagini din unghiuri extrem de joase sau de înalte.

Afișaj de informații intuitiv

Afișajul de informații se rotește automat când treceți la fotografierea verticală. Interfața curată permite confirmarea rapidă a setărilor în orientare peisaj sau portret, iar butoanele pentru meniul i și pentru ISO sunt ușor accesibile la fotografierea verticală.

Cupoane si Reduceri Online
Logo